Uden regelmæssig vanding dør dine planter. Og hvis du er bortrejst i to, tre eller fire uger om sommeren, kan du aldrig være sikker på, at alle dine planter overlever din ferie. Men der er selvfølgelig masser, du kan gøre for at sikre dine planters overlevelse!

  1. Din nabo Er du gode venner med naboen, er det oplagt, at få ham til at vande din have (og tømme postkassen samtidig). Inviter ham ind på kaffe og giv ham en udførlig plan over, hvilke planter du vil have vandet, og hvor ofte. En af fordelene ved at involvere naboen i din havevanding er, at der så også bliver holdt lidt øje med huset.

  2. Stil planterne i skyggen Har du ikke mulighed for at få hjælp til vandingen, skal du sørge for at vande planterne godt igennem og stille dem i skygge (så køligt som muligt), inden du rejser. På den måde optimerer du planternes overlevelseschancer, så godt som du kan.

  3. Invester i et automatisk vandingsanlæg Det bedste du kan gøre for dine planter, er at købe og sætte et automatisk havevandingsanlæg op. I den gratis artikel, kan du læse om Kärchers smarte vandingscomputer SensoTimer ST 6 Duo. Det automatiske vandingsanlæg sørger for, at dine planter får lige præcis den rette mængde vand, de har brug for, og du er helt uafhængig af naboer og venners hjælp.

Du kan koble alt dit eget havevandingsudstyr til systemet. Eksempelvis plænesprinkleren og siveslangen. Hent artiklen og læs alt om den smarte teknologi.