Genial vakuumløfter

Du kan slæbe dig en pukkel til og betale en formue til kiropraktoren, eller du kan nøjes med at bruge 500 kr. på en noget smartere måde. Lej en fliseløfter, skån ryggen, og få arbejdet gjort på den halve tid. Vi ved godt, hvad vi vælger.

En vakuumløfter klarer det hårde arbejde for dig

Med en vakuumløfter har 140 kg ALDRIG været lettere.

Din egen vægt hjælper vakuumløfteren

Din egen vægt er afgørende, når fliserne skal løftes på plads med en vakuumløfter. Vakuumløfteren virker nemlig som en vippe. Jo mere vægt du presser ned i håndtaget med, jo flere kræfter løfter maskinen med. Det er en både simpel og effektiv metode, som tilmed er skånsom for din krop.

1. Vakuumturbinen på vakuumløfteren er ekstremt effektiv og sikrer et lynhurtigt sug på mindre end et halvt sekund – også på porøse og utætte fliser.

2. Generatoren på vakuumløfteren leverer 230 volt. Du slipper derfor for at bekymre dig om besværlige ledninger.

3. Ophænget kan rotere 90 grader, så det bliver nemmere at lægge flisen på plads. Ophænget gør det også nemt hurtigt at skifte mellem forskellige sugekopper og andet tilbehør.

4. Sugekoppen findes i flere størrelser og former og kan løfte op til 140 kg. Der findes også en specialformet sugekop, der passer til kantsten.

Lej en vakuumløfter

AL-MOBIVAC, som vakuumløfteren på billedet hedder, og lignende maskiner kan lejes for omkring 500 kr. pr. dag. Ofte er der mulighed for rabat ved længere lejeperioder. Du kan få oplyst det nærmeste udlejningssted på: info@al-lift.dk eller 97 10 10 74.

Flere sugekopper

Skal du lægge mindre fliser, kan sugekoppen skiftes til en bom med tre eller fire sugekopper. Løfteevnen er på 20 kg pr. kop. Det er nok til en standardhaveflise på 40 x 40 x 5 cm.

Her løfter vakuumløfteren fliserne med en bom med tre sugekopper.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Havemaskiner