Om produktet:

  • Effekt: 175 W
  • Friløbshastighed: 5-35.000 omdr./min
  • Tilbehør: 45 dele/3 forsatser
  • Vægt: 0,66 kg

Dremel har i den grad sat sit aftryk på markedet for multiværktøj, der kan bruges til at slibe, skære, fræse, pudse, polere og gravere. Især til småopgaver, som kræver særlig finesse.

Den er et kæmpehit hos mange hobbyfolk, men til hjemmet er den også meget brugbar til stort set alle materialer, både bløde og hårde. Det sætter nyeste udgave, Dremel 4300, en tyk streg under.

Vi fandt den nyttig til mange opgaver i den periode, hvor vi havde den til test. Da vi fx skulle skære toppen af et gevind, var det nemt lige at tage den lille Dremel 4300 frem. Bevares, det går ikke så kvikt som med en vinkelsliber, der har mange flere kræfter. Men jobbet blev alligevel klaret i fin stil.

LÆS OGSÅ: På lager igen: Få multisliberen før det er for sent

Mange funktioner

Det særlige ved Dremel 4300 er, at der følger et hav af tilbehør til forskellige opgaver med i den praktiske kuffert. Maskinen har et meget brugbart, og aftageligt, LED-lys i fronten.

Når der skal skiftes tilbehør, er det nødvendigt at dykke ned i den glimrende og godt illustrerede brugermanual. For der er mange adaptere, og har du ikke brugt Dremel før, er det ikke altid indlysende, hvilken adapter der hører til hvilket værktøj.

Til prisen er den handy Dremel et lækkert stykke værktøj.

Det kunne være rart at slippe for kablet; til gengæld er prisen lav. Når du kender værktøjets begrænsninger, giver Dremel 4300 fantastiske muligheder.

DETALJER
LED
LED-lyset er fantastisk hjælpsomt til mange opgaver. Lampen er aftagelig og kan drejes 360 grader, så der lyses, præcis hvor du har behov for det.
TILBEHØR
Kufferten, der følger med, er fyldt med et stort udvalg af blandt andet slibesten, slibeskiver, slibebånd og polerskiver.

DREMEL 4300 MULTIVÆRKTØJ

Hobbyfolket vil elske den kompakte Dremel, der giver fantastisk meget valuta og mange muligheder for pengene. Til den gennemsnitlige gør det selv-person giver den god mening som supplement til de større maskiner.

Pris: 949 kr. på nettet

+

Ekstremt alsidig.

-

Mange dele at holde styr på.