Klassisk multiværktøj imponerer

Den nyeste Dremel har masser af smarte, brugbare funktioner til en god pris. Den bliver hurtigt et værktøj, du vil finde frem til rigtig mange opgaver.

Om produktet:

  • Effekt: 175 W
  • Friløbshastighed: 5-35.000 omdr./min
  • Tilbehør: 45 dele/3 forsatser
  • Vægt: 0,66 kg

Dremel har i den grad sat sit aftryk på markedet for multiværktøj, der kan bruges til at slibe, skære, fræse, pudse, polere og gravere. Især til småopgaver, som kræver særlig finesse.

Den er et kæmpehit hos mange hobbyfolk, men til hjemmet er den også meget brugbar til stort set alle materialer, både bløde og hårde. Det sætter nyeste udgave, Dremel 4300, en tyk streg under.

Vi fandt den nyttig til mange opgaver i den periode, hvor vi havde den til test. Da vi fx skulle skære toppen af et gevind, var det nemt lige at tage den lille Dremel 4300 frem. Bevares, det går ikke så kvikt som med en vinkelsliber, der har mange flere kræfter. Men jobbet blev alligevel klaret i fin stil.

Mange funktioner

Det særlige ved Dremel 4300 er, at der følger et hav af tilbehør til forskellige opgaver med i den praktiske kuffert. Maskinen har et meget brugbart, og aftageligt, LED-lys i fronten.

Når der skal skiftes tilbehør, er det nødvendigt at dykke ned i den glimrende og godt illustrerede brugermanual. For der er mange adaptere, og har du ikke brugt Dremel før, er det ikke altid indlysende, hvilken adapter der hører til hvilket værktøj.

Til prisen er den handy Dremel et lækkert stykke værktøj.

Det kunne være rart at slippe for kablet; til gengæld er prisen lav. Når du kender værktøjets begrænsninger, giver Dremel 4300 fantastiske muligheder.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Værktøj