Inspektionskamera til din mobil

Inspektionskamera: Med det brugervenlige inspektionskamera får du en ny bedste ven i din værktøjskasse. Du kan let inspicere steder, der ellers er umulige at nå ind til.

Inspektionskamera til mobil

Inspektionskameraet kobler du til din mobil eller tablet via wifi, og du får knivskarpe billeder.

Sådan gør inspektionskameraet dit arbejde nemmere

Du kan kigge ind i hulrum i vægge og mure, undersøge stoppede afløb, kigge op under nedsænkede lofter, ned i motorer, under bilen mm. Du bøjer og drejer let det 3,5 m lange kabel, så du kan nå ind i alle hjørner og kroge. Kamerahovedet på inspektionskameraet er vandresistent, så du roligt kan undersøge afløb og vandlås.

Med det integrerede LED-lys i kamerahovedet på inspektionskameraet kan du også undersøge mørke steder, som ellers er umulige at komme til med en lommelygte. Der følger en magnet med så du kan fiske tabte genstande op fra eksempelvis afløb.

Inspektionskameraet har:

 • Lille kamerahoved på kun 8 mm, så du kan få inspektionskameraet ind alle vegne.
 • LED-lygte i kamerahovedet.
 • Vandresistent kamera, så du roligt kan bruge inspektionskameraet til at undersøge afløb og vandlås.
 • Wifi-signal, så du får knivskarpe billeder på mobil, tablet eller computer.
 • 3,5 m fleksibelt kabel, som er let at bøje i alle retninger.
 • Medfølgende magnet, som du kan montere og samle tabte genstande op med fra eksempelvis afløb.
 • Medfølgende krog, så du kan samle ikke-magnetiske genstande op med inspektionskameraet.

Og lige nu får du 2 numre af Gør Det Selv for 148 kroner + inspektionskamera som velkomstgave

Derfor skal du have et inspektionskamera

Et inspektionskamera er et meget lille videokamera, og som navnet antyder bruges det til at inspicere steder, hvor et almindeligt kamera ikke kan komme til. Når du bruger et inspektionskamera, har du mulighed for at se og filme områder og hulrum, der normalt er svært tilgængelige. Et inspektionskamera er derfor særligt anvendelig til fx at se, om en hulmur er tilstrækkeligt isoleret, om der er rust i undervognen på din bil, om dampspærren er intakt - og meget, meget mere.

Det er med andre ord slut med at arbejde i blinde, når du har et inspektionskamera i værktøjskassen. Herunder kan du blive klogere på inspektionskameraets mange anvendelsesmuligheder, og du kan læse om markedets forskellige inspektionskameraer.

Inspektionskamera - sådan kan du bruge det

Et inspektionskamera er et meget alsidigt stykke værktøj, som kan bruges til rigtig mange formål. Herunder kan du få inspiration til, hvad du kan bruge et inspektionskamera til.

Brug et inspektionskamera til at undersøge dit hus

Du kan bruge et inspektionskamera til et utal af projekter i hjemmet. Her er nogle af de situationer, hvor et inspektionskamera er særligt brugbart:

 • Når du skal se om der er nok isolering i hulmuren.
 • Når du skal se om der er råd eller fugt i en krybekælder, hvor du selv har svært ved at komme til er inspektionskameraet en stor hjælp.
 • Når du skal finde ud af, hvor der ligger kabler i en væg.
 • Når du skal finde ud af, hvad der er oven over et sænket loft, inden du beslutter dig for, om det skal rives ned eller ej.
 • Når du skal kigge op i en skorsten kan du også bruge dit inspektionskamera.
 • Når du skal inspicere rør, airconditionanlæg mm.

Brug et inspektionskamera til at undersøge din bil

Et inspektionskamera kan også bruges, hvis du for eksempel vil undersøge, om der er rust i undervognen på din bil. Det kan også være, at du har brug for at inspicere noget i motorrummet, som du ellers ikke kan komme til at se. I de tilfælde kan et inspektionskamera også være en stor hjælp.

Brug et inspektionskamera til at finde tabte genstande

Ligger den tabte vielsesring mon bag det tunge garderobeskab i soveværelset? Et inspektionskamera kan hjælpe dig med at se, om der ligger tabte genstande bagved eller under store, tunge møbler, hårde hvidevarer eller lignende.

Brug et inspektionskamera til at se efter skadedyr

Er der noget, som pusler eller summer underligt, hjemme hos dig? Med et inspektionskamera kan du undersøge, om du har rotter på loftet, mus i væggene, et hvepsebo under taget eller andre skadedyr rundt om i huset.

Inspektionskamera: Tjek dit udhæng for hvepsebo med inspektionskamera!

Brug inspektionskameraet til at tjekke for hvepsebo under tagudhænget.

Sådan vælger du inspektionskamera

Vi kan allesammen komme ud for situationer, hvor et inspektionskamera kan være behjælpeligt, men nogle vil få brug for det oftere end andre.

Inden du lægger et inspektionskamera i indkøbskurven, bør du derfor først og fremmest overveje, hvad du skal bruge inspektionskameraet til. Har du blot brug for et simpelt inspektionskamera som opfylder de mest basale behov, eller skal du have et mere avanceret et af slagsen, hvor du får mere valuta for pengene? Skal du bruge et inspektionskamera med et meget langt kabel, så det fx kan anvendes til inspektion af kloakledninger, eller er længden på kablet underordnet? Når du først har fundet ud af det, kan du bedre sortere i alle valgmulighederne.

Derefter bør du overveje, hvor mange penge du vil kaste efter dit nye inspektionskamera. Er det vigtigste for dig at finde et billigt inspektionskamera, eller er funktionerne vigtigere end beløbet?

2 numre af Gør Det Selv for 148 kroner + Inspektionskamera som velkomstgave:

Forskellige slags inspektionskameraer

Et inspektionskamera er ikke bare et inspektionskamera. De kommer i forskellige prisklasser, i forskellige udformninger og med forskellige funktioner. Her kan du læse mere om markedets forskellige inspektionskameraer.

Inspektionskamera med USB
Hvis du er på udkig efter et billigt og simpelt inspektionskamera, kan et inspektionskamera med USB være løsningen for dig. Det består af et kabel med et kamera i den ene ende og et USB-stik i den anden. Inspektionskameraet tilsluttes enten via USB-porten på en computer eller via micro USB-porten på din smartphone.

Et USB-inspektionskamera kan du få for et par hundrede kroner og opefter.

Inspektionskamera med indbygget skærm
Har du brug for et mere avanceret og professionelt inspektionskamera, bør du anskaffe dig et inspektionskamera med skærm. Der kan være meget stor prisforskel på denne type inspektionskameraer. En høj pris er ikke altid lig med god kvalitet, så vores bedste råd er, at du undersøger markedet og læser anmeldelser og tests, inden du køber et inspektionskamera - uanset hvilken type du vælger.

Trådløst inspektionskamera
De trådløse inspektionskameraer minder meget om inspektionskameraerne med indbygget skærm. Den største forskel er, at du bruger din telefon som skærm med det trådløse inspektionskamera - ofte via bluetooth.

Ekstra tilbehør til inspektionskameraet
Til nogle inspektionskameraer medfølger forskelligt tilbehør såsom magneter, spejle og kroge. Den slags tilbehør kan monteres for enden af kablet og bruges til fx at fiske tabte genstande op fra et afløb eller se om hjørner.

  Andre læser lige nu ...

  Mere fra kategorien Værktøj