Vægscanner: En vægscanner er uundværlig, hvis du skal bore i dine vægge

Vægscanner: En vægscanner er uundværlig, hvis du skal bore i dine vægge

Det er de færreste af os, der har fuldstændig styr på, hvor hjemmets vandrør, ledninger og lægter er gemt i væggene. Derfor er en vægscanner absolut et stykke værktøj, der bør være i alle gør det selv’eres værktøjskasse.

En vægscanner sladrer

De fleste vægscannere kan både finde vandrør, el-installationer og træ, når man fører dem hen over væggen. Med et enkelt “bib” fortæller vægscanneren, at der gemmer sig noget inde i væggen. Enkelt og meget praktisk.

De fleste vægscannere viser på displayet, hvorvidt der er tale om elledninger, vandrør eller træ, så du ved om du skal bore eller ikke bore. Vægscanneren er altså genial at bruge, inden du begynder at bore.

Få en vægscanner lige nu til kun 89 kroner!

Lige nu har vi et godt tilbud til dig. Du kan nemlig få 2 numre af Gør Det Selv og en vægscanner for kun 89 kroner. Du sparer 459 kroner.

Klik på linket og læs mere om det gode tilbud og se en video af vægscanneren: Læs mere om det gode tilbud og se video nu.

Vægscanneren har flere navne

Vægscannere går under flere forskellige navne. Nogle kalder dem lægtesøgere, da vægscannere er gode til at finde trælægter i væggene, og man derfor ved, hvor man kan sætte tunge ting op på væggen.

Andre kalder vægscannerne for multiscannere eller multidetektorer, da de oftest er i stand til at finde flere forskellige emner, der kan være skjult i væggen. De fleste vægscannere håndterer alle tre opgaver. Nogle af de dyrere vægscannere kan tilmed fortælle dig, hvor dybt det pågældende emne ligger i væggen.

En vægscanner kan spare dig en formue

En af de vigtigste grunde til at anskaffe sig en vægscanner er, at den kan spare dig en formue. De billige hylder fra Ikea kan hurtigt blive til et rigtigt dyrt projekt, hvis du kommer til at ramme et vandrør med boremaskinen, når du skal sætte dem op. Typisk sker den slags også i weekenden, hvor det er ekstra dyrt at få en vvs’er til at kigge forbi. Det kan vægscanneren redde dig fra.

LÆS OGSÅ: Test af vægscannere - se testen her

REDAKTIONEN ANBEFALER: Få en vægscanner til kun 89 kroner!

Lige nu kan få en vægscanner sammen med 2 numre af Gør Det Selv. For kun 89 kroner! Den ser sådan her ud:

Og den er faktisk meget mere end en vægscanner. Det er nemlig en 6i1 multidetektor, der både indeholder afstandsmåler, metaldetektor, strømdetektor, fugtmåler, voltmeter og termometer.

Se det gode tilbud her: Ja, tak! Vis mig mere om 6i1 multidetektoren og det gode tilbud!

Her kan du også se en video, hvor vi demonstrerer 6i1 multidetektorens funktioner: