Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Vægscanner: Stop gætteriet, når du skal bore i væggen

Print Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Få styr på, hvad du borer i, inden det er for sent. Du kan spare mange tusinde kroner ved at bruge en vægscanner, inden du borer hul i muren. Se her, hvorfor.

vægscanner

Vægscanner: En vægscanner er uundværlig, hvis du skal bore i dine vægge

Det er de færreste af os, der har fuldstændig styr på, hvor hjemmets vandrør, ledninger og lægter er gemt i væggene. Derfor er en vægscanner absolut et stykke værktøj, der bør være i alle gør det selv’eres værktøjskasse.

En vægscanner sladrer

De fleste vægscannere kan både finde vandrør, el-installationer og træ, når man fører dem hen over væggen. Med et enkelt “bib” fortæller vægscanneren, at der gemmer sig noget inde i væggen. Enkelt og meget praktisk.

De fleste vægscannere viser på displayet, hvorvidt der er tale om elledninger, vandrør eller træ, så du ved om du skal bore eller ikke bore. Vægscanneren er altså genial at bruge, inden du begynder at bore.

Vægscanneren har flere navne

Vægscannere går under flere forskellige navne. Nogle kalder dem lægtesøgere, da vægscannere er gode til at finde trælægter i væggene, og man derfor ved, hvor man kan sætte tunge ting op på væggen.

Andre kalder vægscannerne for multiscannere eller multidetektorer, da de oftest er i stand til at finde flere forskellige emner, der kan være skjult i væggen. De fleste vægscannere håndterer alle tre opgaver. Nogle af de dyrere vægscannere kan tilmed fortælle dig, hvor dybt det pågældende emne ligger i væggen.

En vægscanner kan spare dig en formue

En af de vigtigste grunde til at anskaffe sig en vægscanner er, at den kan spare dig en formue. De billige hylder fra Ikea kan hurtigt blive til et rigtigt dyrt projekt, hvis du kommer til at ramme et vandrør med boremaskinen, når du skal sætte dem op. Typisk sker den slags også i weekenden, hvor det er ekstra dyrt at få en vvs’er til at kigge forbi. Det kan vægscanneren redde dig fra.

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
null: Vægscanner: Stop gætteriet, når du skal bore i væggen
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage