Let
Svær
Du kan prøve at fastgøre et stykke tørt toiletpapir i kummen et stykke over vandet. Bliver det vådt, så siver vandet langsomt ud, og du må i gang – forbliver det tørt, er alt i orden.

Du kan prøve at fastgøre et stykke tørt toiletpapir i kummen et stykke over vandet. Bliver det vådt, så siver vandet langsomt ud, og du må i gang – forbliver det tørt, er alt i orden.

Det virker måske ikke som det store problem, hvis dit toilet løber en smule. Måske løber det så lidt, at du ikke umiddelbart ser det, og så kan det vel være lige meget?

Det kommer lidt an på, hvordan du ville have det med at skylle en 100-kroneseddel ud i toilettet en gang om ugen. For det er i grove træk resultatet: en ekstraregning på 5.000 kroner på et år for et toilet, der næsten ikke løber.

Er der tydelige krusninger i overfladen af vandet i kummen, kan du miste op mod 20.000 kroner om året (eller cirka en 50’er hver eneste dag). Så start lige med at se, hvordan dit toilet har det: Hold et stykke tørt toiletpapir ind mod kummens bagkant. Bliver det vådt af rindende vand, så brug lige en halv time på at fikse det.

Download hele artiklen og se, hvordan du fikser toilettet. Det er ikke så svært, når du først har læst artiklen her – og med en timeløn på mellem 10.000 og 40.000 kroner er det bestemt den smule besvær værd.

REDAKTIONEN ANBEFALER: Pas på du ikke rammer gulvvarmen!

Når du monterer et nyt toilet, kan du enten lime eller skrue det fast. Hvis du vælger at skrue toilettet fast og skal bore i gulvet, skal du være sikker på, at du ved præcis, hvor gulvvarmerørene løber. Hvis du rammer et af rørene kan du ødelægge din gulvvarme. Den elektriske gulvvarme vil kortslutte - den vandbårne vil gå i stykker og du risikerer en vandskade.

Det infrarøde termometer afslører det!

Når du skal finde ud af præcis, hvor varmerørene fra gulvvarmen løber, kan du bruge et infrarødt termometer. Du peger med laserstrålen og der, hvor der er varmest, løber varmerørene.

Lige nu får du et infrarødt termometer sammen med 2 numre af Gør Det Selv for kun 49,50 kroner + 39,50 kroner i porto og ekspedition. Du sparer 599 kroner.

Ja, tak: Vis mig mere om det infrarøde termometer og det gode tilbud nu!

Her kan du se en video af, hvordan det infrarøde termometer virker: