Byggevejledning
Let
Svær
Cykelskur

Træk skuffen ud. Sæt cyklen ind. Luk og lås cykelgaragen.

En cykelgarage er en genial løsning, hvis du gerne vil sikre din cykel bag lås og slå og samtidig beskytte den mod vind og vejr, men ikke har plads til et skur. Mange vælger også at opbevare deres dyre cykler indendøre. Men vil du gerner have cyklen ud og få lidt ekstra plads i bryggerset, så læs med her.

Parker cyklen i garagen

Dyre cykler er et nemt og eftertragtet mål for tyve, men ved at bygge en avanceret garage med en vogn på et skinnesysten, kan cyklen, løbehjulet og klapvognen nemt placeres på vognen, skubbes på plads og låses af i cykelgaragen.

Avanceret cykelgarage

Lad os indrømme det med det samme: Der er enklere måder at stille sin cykel i læ end at bygge en cykelgarage ved at anlægge skinner, så man kan stille sin cykel på en vogn, der skydes ind i en lav, vejrtæt boks og låses af med et carportbeslag. Men en af vores bygge-eksperter faldt fuldstændig for den elegante cykelgarage, da han så den på nettet en dag.

Mere end en aflåst cykelgarage

Han faldt ikke kun for cykelgaragen, fordi den faktisk gør det muligt at passe rigtig godt på hele familiens cykler, men også fordi cykelgaragen er oplagt til en forhave, hvor der ikke er plads til et skur i traditionel højde.

Cykelgarage til andet end cykler

Der er masser af muligheder for at indrette og dermed skræddersy cykelgaragen til andet end bare cykler. Cykelgaragen kan også tilpasse fx barnevogne og udendørs legetøj.

Et udfordrende gør det selv-projekt

Det er ikke ligetil sådan at anlægge et skinnesystem, udtænke og indrette en vogn og bygge et skur til den. Men følger du vores eksperts detaljerede trin for trin-vejledning til en lækker cykelgarage, kan de fleste erfarne gør det selv’ere være med. Du får komplet materialeliste til projektet. Det tager en uges tid at bygge cykelgaragen. God fornøjelse.