Cykelskur

Byg en flot overdækning eller et skur til cyklerne, knallerten eller barnevognen. Her finder du masser af gode og inspirerende byggevejledninger, du kan arbejde ud fra, uanset om du vil bygge en let, hurtig og billig overdækning, eller en decideret lille bygning. Læs også artiklerne under punktet ‘inden du går i gang’, så er du sikker på et professionelt resultat, der holder i længden.

  Alle artikler om cykelskure

  Få bedre orden med et cykelskur

  Danskerne elsker at cykle, men for mange hjem er opbevaringen af de tohjulede lidt af en en udfordring. Mange husstande har endda en del flere end én cykler, der skal findes plads til. Men der er håb forude.

  Byg cykelskuret selv

  Som gør det selv’er kan du nemlig sagtens bygge dit eget cykelskur i træ eller cykelstativ, så de tohjulede kan gemmes af vejen og måske endda skærmes mod vind og vejr, når de ikke er i brug. Cyklerne har nemlig bedst af ikke at blive udsat for regn i længere perioder, hvis de skal undgå at ruste.

  Halvtag til cykler eller ophængning i kælderen

  Der findes af hav af fede gør det selv-løsninger, når du skal i gang med at bygge cykelskur selv, og vi har samlet en stribe gode og meget forskellige cykelskure på siden her.

  Du kan fx bygge et klassisk cykelskur, et halvtag til cykler, et cykelstativ med blomsterkummer, cykelophængning til kælderen eller et lille cykelskur i træ, hvor cyklerne står på højkant.

  Du kan vælge at følge vores byggevejledninger fra ende til anden, eller lade dig inspirere og brygge videre på byggevejledningerne selv.

  Byg selv cykelskur med parkering på højkant

  Har du svært ved at finde plads på matriklen til et stort cykelskur, men vil du stadig gerne passe ekstragodt på din cykel og beskytte den effektivt mod vind og vejr, så er der også råd for det.

  Du kan nemlig overveje et cykelskur eller cykelparkering, hvor cyklerne parkeres på højkant.

  SE BYGGEVEJLEDNINGEN: Cykelskur hvor cyklerne står på højkant

  Vi har både en løsning, der kan fungere indendørs, fx i kælderen eller på kontoret, eller en løsning, der kombineres med et meget kompakt cykelskur udenfor.

  Byg cykelskur i træ

  Vores forskellige cykelskure variere meget i sværhedsgrad. Der er både superlette projekter til begynderen, eller du kan bygge din egen cykelgarage med et avanceret skinnesystem og sikker aflåsning.

  Lige meget hvilken løsning du vælger, får du mulighed for at arbejde en masse med træ.

  God fornøjelse!

  LÆS OGSÅ: Det skal du vide, inden du bygger småbygninger