Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Cykelskur

Stil cyklerne i tørvejr i deres eget cykelskur. Vi giver dig inspiration og vejledning til, hvordan du selv kan bygge et flot cykelskur.

Få bedre orden med et cykelskur

Danskerne elsker at cykle, men for mange hjem er opbevaringen af de tohjulede lidt af en en udfordring. Mange husstande har endda en del flere end én cykler, der skal findes plads til. Men der er håb forude.

Byg cykelskuret selv

Som gør det selv’er kan du nemlig sagtens bygge dit eget cykelskur i træ eller cykelstativ, så de tohjulede kan gemmes af vejen og måske endda skærmes mod vind og vejr, når de ikke er i brug. Cyklerne har nemlig bedst af ikke at blive udsat for regn i længere perioder, hvis de skal undgå at ruste.

Halvtag til cykler eller ophængning i kælderen

Der findes af hav af fede gør det selv-løsninger, når du skal i gang med at bygge cykelskur selv, og vi har samlet en stribe gode og meget forskellige cykelskure på siden her. Du kan fx bygge et klassisk cykelskur, et halvtag til cykler, et cykelstativ med blomsterkummer, cykelophængning til kælderen eller et lille cykelskur i træ, hvor cyklerne står på højkant. Du kan vælge at følge vores byggevejledninger fra ende til anden, eller lade dig inspirere og brygge videre på byggevejledningerne selv.

Byg selv cykelskur med parkering på højkant

Har du svært ved at finde plads på matriklen til et stort cykelskur, men vil du stadig gerne passe ekstragodt på din cykel og beskytte den effektivt mod vind og vejr, så er der også råd for det. Du kan nemlig overveje et cykelskur eller cykelparkering, hvor cyklerne parkeres på højkant. Vi har både en løsning, der kan fungere indendørs, fx i kælderen eller på kontoret, eller en løsning, der kombineres med et meget kompakt cykelskur udenfor.

Byg cykelskur i træ

Vores forskellige cykelskure variere meget i sværhedsgrad. Du der er både superlette projekter til begynderen, eller du kan bygge din egen cykelgarage med et avanceret skinnesystem og sikker aflåsning. Lige meget hvilken løsning du vælger, får du mulighed for at arbejde en masse med træ. God fornøjelse.

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage