De flotteste skraldespandsskjulere

En skraldespand pynter ikke just på matriklen. Her er en masse flotte bud fra Gør Det Selvs læsere på, hvordan man flot, praktisk og opfindsomt kan gemme skraldespanden af vejen.

Alle disse flotte bud på, hvordan du kan skjule din skarledespand blev indsendt i forbindelse med en konkurrence i Gør Det Selv i 2015. Se vinderne af konkurrencen her: VINDERNE: Flotteste skraldespandsskjul

Flere flotte skraldespandsskjul

Vores skraldespandsskjul skulle passe til husets mahogni-vinduer. Så jeg byggede det at lærketræ, som efterfølgende fik linolie tilsat brun pigment.
H. Jensen

Vores ”lokale” genbrugsstation rummer selve skraldespanden + hele 4 skraldesække – til pap, papir, glas og emballage med pant.

Låget har undertag, så det ikke regner ned i sækkene. Skraldespandens låg har en mekaniske, så det åbner automatisk, når skjulets låg åbnes.
S. Svendsen

Dette skraldespandshus har fungeret i mange år. Der er faste pladser til alt under ét tag – også de plastsække, der kun sættes ud en gang om måneden.
R. Ølstad

Dette skraldeskjul blev bygget sidste sommer i min stedfars baggård.
N. Uschanoff

Den forreste væg på mit skraldespandsskjul er hængslet og holdes på plads med magneter. Selve skraldespandens låg følger – ved hjælp af kroge og en metalkæde – med, når ”væggen” åbnes.
R. Rantanen

50 x 50 mm stolper, panelvægge, tagpap og stykker af rundstok savet af et kosteskaft – det er hovedingredienserne i dette skraldespandsskjul.
T.M. Okkonen

Skraldespandsskjulet er bygget som en integreret del af hegnet. Men lågen er hævet fra jorden, så det stadig kan åbnes, selv om der ligger meget sne.
J. Rantinoja

Dette skraldespandsskjul er bygget, så det passer til de øvrige bygninger på grunden. Skjulet er bygget på punktfundamenter af beton, og væggene består af brædder med fer og not. Taget er lavet af krydsfiner beklædt med tagpap.
M. Lehtinen

Hele dette skraldespandsskjul er bygget af genbrugsmaterialer.
M. Velin

Mit skraldespandskjul er 1,9 meter højt, 75 cm bredt og 80 cm dybt. Det er bygget af to dimensioner træ (45 x 70 mm og 48 x 48 mm). Bunden og væggene er af 6 mm krydsfiner, og det hele er malet i samme farve.
J.P Kulosaari

Dette enkle skraldespandsskjul er bygget, så det passer til omgivelserne, når det gælder form, materialer og farvevalg. Brolægningen under skjulet består af røde cementfliser.
R. Mykrä

Her er plads to spande + det løse. Alle sider og selve lågen er lavet som en luftig gitter-konstruktion, så den dårlige luft nemt kan komme væg. I loftet har vi sat LED-lys, så det er nemt at orientere sig i mørke.
J. Salonen

I sommers byggede jeg dette dekorative skraldespandsskjul. Udsmykningen i taget lavede jeg med stiksav og et hulbor i boremaskinen.
J. Johansson

Mit skraldespandsskjul har håndtag af ”hullede” birkegrene, som jeg havde fundet. Min plan var at sætte et hjerte på døren. Men det blev nægtet af min sambo, der var bange for, at folk ”gik galt i byen”.
S. Fagerstedt

Mit skraldespandsskjul er bygget med inspiration fra en byggevejledning fra Gør Det Selv. Men jeg har selv modificeret på låget, så man slipper for at holde på det, når man skal smide affaldsposer ud. ”Holderen” består helt enkelt af et par lister.
K. Bernström

Vores skraldespandsskjul har sider, der består af lufte gitre, så der ikke opstår dårlig lugt. Lågen, som vi har dekoreret efter bedste evne, er delt i to, så der er nemt at komme til skraldespandene.
R. Pirttikangas

Andre læser lige nu ...

Mere fra kategorien Skraldespandsskjuler