Hvor grundigt skal jeg male?

Sensommeren er det bedste tidspunkt, når udendørs træværk skal have den helt store tur. Se, hvordan du maler, så det holder længe.

Hvis du lige nu er på udkig efter den eneste rigtige måde at male udendørs træværk på, så vil vi med stor fornøjelse og overbevisning skuffe dig.

Vi vil nemlig anbefale hele to meget forskellige teknikker til at sikre, at træværket står flot og lækkert – og holder sig sundt og frisk i mange år.

Metode 1: Godt og hurtigt

Når du vælger den hurtige metode nøjes du med algerens og to gange maling. Du får et fint resultat, men skal være klar til at gentage behandlingen hyppigere.

Metode 2: Godt og grundigt

Når du vælger den grundige metode skal du igennem langt flere trin - blandt andet afrensning, slibning, hulfyldning og grundmaling. Til gengæld får du en flottere finish og og længere holdbarhed.

Begge metoder er gode og konklusionen er, at du samlet set kommer til at bruge cirka lige lang tid på arbejdet. Men maler du hurtigt, må du også male oftere, mens du med en grundig indsats kan vente en del længere, inden du skal male igen.

Hent hele artiklen og få grundig vejledning til begge metoder.