Alle kan male en væg, så det kan du da sagtens selv gøre. Men det er faktisk sværere, end man umiddelbart tror, især hvis du vil male væg med skarpe kanter.

Mal væg med kant

Gør Det Selv har bedt en professionel maler vise nogle af de metoder, der gør en forskel, når man skal male væg med kant. Fx bruger maleren sjældent malertape langs fodlister og indfatninger. Hun kan nemlig styre penslen sa? præcist, at hun ikke maler ved siden af.

Maleren fa?r arbejdet til at se legende let ud. Vi andre har ofte har en tendens til at gøre tingene sværere, end de strengt taget er.

Malertape omkring skarpe kanter

Hun springer ogsa? tapeafdækningen over, undtagen na?r der skal males en bort med skarpe kanter om en farvet væg. Her kan hun til gengæld male en fuldkommen skarp kant, hvor malingen ikke løber bag om tapen på væggen.

Tricket besta?r i at lukke tapen med vægmaling, inden du maler den farvede væg. Det er lettest, hvis du laver en bort, altsa? et stykke ikke-farvet væg pa? 5-10 cm, uden om det farvede stykke. Det resulterer i en flot malet væg med kant.

Download artiklen og se, hvordan den professionelle maler gør. Så kan du følge hendes råd og få helt lige kanter omkring din malede væg og på fodlister.

REDAKTIONEN ANBEFALER: Så let kan du spare penge på maling!

Måske har du prøvet det - vi har i hvert fald ... Vi er færdige med at male og står tilbage med halve (og hele) bøtter af dyr maling, fordi vi har købt for meget maling. Det kan du undgå ved at måle korrekt op, inden du køber maling. Mål hurtigt og præcist op med en laser-afstandsmåler!

Lige nu får du en laser-afstandsmåler 2 numre af Gør Det Selv for kun 79 kroner + porto!

Ja, tak! Vis mig det gode tilbud lige nu!

VIDEO: Her kan du se laser-afstandsmåleren og alle dens funktioner: