Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Den utætte vandhane koster dig en formue

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Dryp, dryp….. DRYP! Der findes næppe noget mere irriterende end lyden af tunge vanddråber, der langsomt siver ud af den gamle vandhane og rammer bunden af vasken med et ordentligt plask. Men det er ikke kun lyden, der er rædsom, for hver enkelt dråbe river pengene lige ud af din tegnebog.

Det kan være en dyr fornøjelse, hvis du IKKE reparerer din dryppende vandhane. Afhængigt af, hvor meget den drypper, kan den blive et særdeles kostbart bekendtskab.

I et regnestykke på Bolius’ hjemmeside, viser det sig, at en svagt dryppende vandhane (en dråbe i sekundet) koster 500 kroner om året.

Så dyrt kan det blive

På baggrund af regnestykket, kan du nemt regne ud, hvor meget DIN dryppende vandhane koster om året. Kommer der fx to dråber i sekundet, koster den 1.000 kroner om året, tre dråber i sekunder, 1.500 kroner, og så videre.

Er den helt gal, og giver vandhanen en tynd konstant stråle, koster det helt op mod 6.000 kroner om året – gode danske penge, der ellers kunne give en uges ferie sydpå. Derfor er det en rigtig god idé at give alle vandhanerne et eftersyn og sørge for, at de holder helt tæt.

Har du dryppende vandhaner, kan du enten reparere dem eller udskifte dem.

REDAKTIONEN ANBEFALER: I denne artikel viser vi dig, hvordan du fikser en dryppende vandhane - Fix den dryppende vandhane

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage