5 ideer til gode sommerprojekter i haven

Vi renoverer som aldrig før. Men måske er der alligevel stadig et par projekter, du kan kaste dig over i din have denne sommer. Vi er dykket ned i vores univers på magasin-appen Wype og fundet fem gode ideer.

Af Benjamin Creative for Wype

1. Byg verdens hurtigste terrasse

Med en bunke terrassebrædder og et par paller kan du på rekordtid bygge en superenkel træterrasse. Få den fulde og nemme terrasse-opskrift i nedenstående Gør Det Selv-udgivelse på Wype.
Gør Det Selv, nr.12/2018

2. Nem foldestol til spotpris

Trænger haven til nye stole, så er dette et smukt bud. Foldestolen hedder Kentucky og bygges hovedsageligt af den samme dimension træ. Og da du kan bygge den af billige skillerumslægter, som du selv skærer til, kan du få prisen ned under 200 kr.!
Gør Det Selv, nr. 15/2018

3. Komplet luksuslounge med møbler og overdækning

Solen er ved at gå ned, og mens naboen pakker sammen og trækker indendørs, kan I blot trække på smilebåndene, blive siddende og nyde solnedgangen. I nedenstående udgivelse af Gør Det Selv får du den komplette guide til at bygge din egen overdækkede luksuslounge med indbyggede møbler og hegn.
Gør Det Selv, nr. 14/2020

Få fuld adgang til mere end 500 udgivelser fra populære magasiner på Wype

4. Smuk bænk med fliser og brædder

Fliser, brædder, gevindjern, skiver og møtrikker er det eneste, der skal til for at bygge en flot bænk. Se hele opskriften i nedenstående udgivelse af Gør Det Selv.
Gør Det Selv, nr. 7/2019

5. Lav et hyggeligt bålsted til haven

Har du lyst til at riste skumfiduser eller pølser i din have? Eller synes bare, at det er hyggeligt med åben ild? Så er et bålsted noget for dig. I nedenstående nummer af Gør Det Selv finder du en opskrift på et bålsted i jern, du selv kan svejse.
Gør Det Selv, nr.8/2020

Få adgang til uanede mængder af indhold om bolig, design og gør det selv med Wype

Med et abonnement på Wype har du adgang til mere end 500 magasinudgivelser. Du får for eksempel adgang til BO BEDRE, Bolig Magasinet og Gør Det Selv.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Haven