Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hvordan stiller jeg stolper HELT lige?

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Skråstivere bør monteres lidt under midten af stolpen.

Skråstivere bør monteres lidt under midten af stolpen.

Spørgsmål

Hvordan stiller jeg stolper HELT lige?

Svar

Inden du skruer stolper fast i nedstøbte fødder, skal du først sikre, at de står helt lige. Til det formål skal du bruge skråstivere og tvinger til at stabilisere stolperne, så de kan stå lodret i roligt vejr uden anden støtte. Først derefter må du fastgøre stolperne endeligt.

Tricket er at fiksere stolpen i bunden med en tvinge og derefter rette stolpen langsomt op ved hjælp af skråstivere, der også med fordel kan tvinges fast til stolpen. Vi bruger tvinger, fordi de er hurtige at justere på og efterlader færre mærker end skruer. Skråstiverne skal sidde i en højde på stolpen, hvor de kan holde til det sidelæns tryk.

Handy tvinger

Moderne klemmetvinger er det perfekte værktøj, når du skal fiksere en stolpe uden at bruge skruer. Tvingen kan betjenes med den ene hånd, imens du styrer stolpen med den anden. Du har dermed mulighed for at opnå høj præcision, selvom du arbejder alene. Klemmetvinger fås i mange dimensioner og koster mellem 30 og 150 kroner.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage