Byggevejledning
Let
Svær
Det er helt klart i sommerhalvåret, du får allermest fornøjelse af et udekøkken. Men hvis du også vil lave mad ude resten af året, er det slet ikke noget problem.

Det er helt klart i sommerhalvåret, du får allermest fornøjelse af et udekøkken. Men hvis du også vil lave mad ude resten af året, er det slet ikke noget problem.

Det her er et rigtigt hyggeprojekt; ikke bare når dit nye udekøkken står klar, og du kan invitere familie og gæster på middag i det fri, men også imens du bygger.

Hygge i den forstand, at vi her giver dig et eksempel på, hvordan det kan gøres ud fra de ønsker, vi havde, da vi byggede, mens du kan ændre det lige så tosset, du vil – og lave din drøm af et udekøkken undervejs, mens du bygger. Ideen i vores køkken er, at det for alvor er et udekøkken, der kan tåle vejrliget året rundt.

REDAKTIONEN ANBEFALER: Udekøkken

Fleksibelt udekøkken med masser af plads

Bordpladen er så at sige en stor haveflise i solid beton. Stellet, eller skabet, nedenunder er lukket, og både vask og vandhane kan tages af og komme i ly for frosten – og ud igen, hvis du juleaften vil lave anden på grill og har brug for rindende vand og masser af bordplads til fade og køkkenredskaber.

Materialer til udekøkken

Vi støber ikke på en forholdsvis dyr støbekrydsfiner, men blot på en oliehærdet masonitplade, der hviler på en plade af krydsfiner. Sidstnævnte skal i øvrigt bruges til top eller bund i skabet, så hvis du ikke har tålmodighed til at vente på, at betonpladen hærder, må du købe en ekstra.

DOWNLOAD HELE ARTIKLEN og se, hvordan du bygger dit eget udekøkken.

Udekøkken - lav mad udendørs hele året

Så er der mad – eller i hvert fald alle muligheder for at lave den ude i det fri. Og til vinter bliver vores udekøkken bare stående.

Bliv abonnent på Nordens stærkeste gør det selv-blad >>