Wi-fi: Få bedre wi-fi i huset

Streamer man film og surfer på nettet, mens ungerne spiller netværksspil, kan det være nok til at gøre internettet langsomt og ustabilt i hjemmet.

Trådløst netværk er blevet næsten lige så vigtigt som strøm og varme i huset. Men mange kæmper forgæves for at få internettet til at nå ud i alle husets rum.

Det kan der være mange grunde til. Det trådløse udstyr er måske ikke længere godt nok til familiens forbrug af internet.

Hvis udstyret ikke fejler noget, kan ujævne signaler og dårlig rækkevidde skyldes usmart placering af routeren. Etager, vægge og inventar kan tage brodden af selv et kraftigt signal. Det giver især problemer i store huse.

Sådan får du bedre netværk

Uanset årsagen til den dårlige wi-fi-dækning i hjemmet er der flere metoder til at løse problemet. Og det behøver hverken være besværligt eller koste penge. Nogle gange er den optimale løsning dog at købe nyt netværksudstyr.

Undersøg hos din udbyder, om du har den mest ideelle forbindelse til dit behov. Hvis du bestilte forbindelsen for mange år siden, kan du i mange tilfælde opgradere til et hurtigere abonnement for ingen eller få kroner ekstra.

Hent artiklen og læs, hvordan du sætter fart på internetforbindelsen.