Galleri: Fantastiske projekter af gamle paller

Man bliver fuld af beundring, når noget så simpelt som en palle bliver forvandlet til flotte møbler, plantekasser, ja hele huse ... Her er 34 fantastiske projekter, der alle startede med en palle.

Indendørs møbler af paller

Du kan naturligvis male dem, hvis du har lyst, men indendørs holder ubehandlede paller fint uden vedligeholdelse. Vær opmærksom på, at du kun bør bruge EUR-paller og DS-paller indendørs – andre palletyper kan være trykimprægnerede eller behandlet med giftige og sundhedsskadelige gasser.

Terrassemøbler af paller

Paller giver et råt og flot look til terrassemøblerne. Skal pallerne stå ude, er det vigtigt med et godt lag træbeskyttelse eller maling.

Senge af paller

Var der noget med en svævende seng? Eller lys under sengen? Der er masser af spændende muligheder med paller ...

Plantekasser og lodrette bede af paller

Det er allerede en klassiker ... at bruge paller til krydderurter, salat, jordbær og grønne planter. Sørg for at undgå trykimprægnerede paller, hvis du dyrker spiselige afgrøder.

Køkken og bad af paller

Mal et tykt lag maling eller lak på pallerne, så har du fikse og funktionelle byggeklodser til køkken eller bad på ingen tid – og til ingen penge.

Hele huse bygget af paller

Hvis du virkelig trænger til udfordringer, kan du jo kaste dig over et af disse projekter. Den naturlige ventilation er i hvert fald sikret med paller som byggeklodser.

Andre læser lige nu ...

Mere fra kategorien Møbler