Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Møbler

Byg dine egne møbler og skræddersy dem, så de passer præcist til dit hjem og dine behov. På disse sider kan du samle masser af inspiration og finde trin-for-trin byggevejledninger til, hvordan du kan bygge dine egne møbler.

Byg selv møbler

Nogle gange er det både sjovere og billigere at bygge sine egne møbler. Ikke alene sparer du en masse penge, du får også mulighed for selv at bygge nogle møbler, der passer præcis til de behov du har. Byg selv møbler giver dig også mulighed for at få nogle helt unikke møbler, som ingen andre har. På den måde kan byg selv møbler sætte sig helt særlige præg på din bolig.

Byg dit eget bord

Et hjemmelavet bord er et oplagt bud på et sted, hvor du kan bygge selv. Vil du kaste dig ud i byg selv møbler, så er et bord belagt med linoleum et godt sted at begynde. Linoleum er et flot og robust valg til en bordplade, og så er linoleum let at vaske af. Med andre ord, så kan du bruge et hjemmebygget linoleumbord i alle boligens rum.

LÆS OGSÅ: Flot linoleum på bordpladen

Byg en pladsbesparende seng

En anden fordel ved byg selv møbler er, at du kan skræddersy dem præcis til din bolig og dine behov. Er pladsen trang i boligen, så kan det være en fordel at tænke i hjemmebyggede pladsbesparende løsninger. Her er det oplagt at overveje, om du kan frigøre plads ved at lave en væghængt seng. Altså en seng, der ikke fylder, når den ikke bliver brugt. En hjemmelavet seng giver dig nærmest et ekstra rum i dagtimerne, når sengen er gemt væk.

LÆS OGSÅ: Byg en vægseng

Byg et skræddersyet garderobeskab

Garderobeskabe fylder meget i hjemmet og optager store mængder gulvplads. Derfor kan det være en stor fordel, hvis du selv kan bygge et på en plads i boligen, hvor rummet i forvejen ikke bliver udnyttet. På den måde vinder du plads, hvor garderobeskabet ellers skulle stå, og du udnytter en ellers ikke brugbar plads i hjemmet. Med et byg selv møbel som et garderobeskab, har du også mulighed for at bygge det præcis til dine behov for opbevaring.

LÆS OGSÅ: Byg selv et lækkert garderobeskab

Byg dine egne møbler

Der er altså flere gode grunde til at kaste sig ud i et projekt med byg selv møbler. Det kan være en fordel, hvis du bor på lidt plads, da du med byg selv møbler kan skræddersy dine løsninger, så de ikke optager for meget plads i boligen. Derudover er du med byg selv møbler sikker på at få unikke løsninger, som kan sætte et personligt præg på din bolig. Og sidst men ikke mindst, så er et byg selv møbel typisk billigere end, hvis du skal ud og købe et møbel.

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage