Et imponerende udvalg
Arlo-systemet har en masse smarte kameraer og tilhørende udstyr, der gør det nemt at løse de fleste overvågningsopga -ver i og omkring hjemmet. Her har vi udvalgt en håndfuld af dem, vi finder smartest.
Find den rette placering
3 bud på effektiv overvågning
Der er en masse kameraer at vælge imellem alt efter behov og budget. Her har vi sammensat nogle forskellige løsninger, der passer til forskellige boligformer. Det er nemt at udvide sin overvågning løbende med ekstra kameraer, solcelleopladning eller andet, hvis behovet opstår, eller man vil sprede indkøbet ud.
Midterrækkehuset
Med naboer til begge sider behøver vi kun overvåge for- og baghaven. Foran vælger vi en dørklokke med kamera for at spare plads og få to funktioner i én - dørklokkeplaceringen passer også med overvågning af hele forhaven. Baghaven klarer vi med en Pro 3 Floodlight, der både fungerer som kamera og praktisk belysning, hvis vi skal hente noget i haven om aftenen.
1 x Essential Video Doorbell ved hoveddør
1 x Pro 3 Floodlight i baghave
Set til 3.649 kroner
Den mindre villa
Til et lille enfamilieshus i ét plan har vi valgt en pakkeløsning med de tre billigste kameraer i serien. De giver os kun HD-video og har ikke indbygget lys, men de kan stadig se om natten og dækker vores behov. Du kan altid senere supplere op med bedre kameraer, indbygget lys eller en videodørklokke til en lidt bedre dækning af forsiden af huset.
3 x Essential HD
Set til 2.250 kroner
Luksusvillaen
Til den store villa har vi valgt ikke at spare. Vi har et Arlo Go med mobilforbindelse ved vores port, fordi det trådløse netværk ikke rækker så langt, og vi ikke gider bøvle med kabler. Det tilslutter vi en soloplader, så batteriskift heller ikke bliver et problem. Arlo Ultra giver 4K-video, nattesyn og lys hele vejen rundt om huset.
1 x Go med soloplader (til indkørslen)
5 x Ultra 4K (til resten)
Set til 12.512 kroner
Start i appen
Da Arlo kommunikerer via dit trådløse netværk, er det vigtigt, at der er et godt wifi-signal der, hvor kameraet skal placeres. Derfor kan du med fordel opsætte kameraet i appen og tjekke signalstyrken på stedet, inden du går i gang med at bore og skrue. Moderne velisolerede huse skærmer desværre også ret godt for wi-fi-signaler.
Arlo-appen er meget pædagogisk og rummer en manual til hver enkelt enhed - komplet med tegninger og oversigt over det værktøj, du skal bruge. Så det er nemt at tilføje nyt udstyr.
Tryk på den enhed, du ønsker at installere i appen. Herefter skal du blot følge vejledningen, som er meget pædagogisk og nem at forstå.
Skru kameraet op
Arlo Pro 3 Floodlight, som vi sætter op sammen med en solcelleoplader, skrues fast på en bagplade, mens de mere kompakte kameraer kommer med en simpel magnetisk holder, der kan monteres med en enkelt skrue.
Montér bagpladen med de medfølgende skruer. Vi sætter vores under skurets udhæng og behøver ikke bruge de medfølgende plugs. En pil i bunden af pladen viser, hvordan pladen skal vende.
Kameraet placeres i den rette vinkel og skrues fast ved at dreje på soklen. Åbn appen, og følg med på skærmen, mens du finder den rette synsvinkel til dit kamera. Hvis du ikke som os også skal installere en solcelleoplader, kan du stoppe her.