Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Slut med kabelkaos - på den nemme måde!

Print Gem artikel

Rodede bunker med ledninger er et grimt syn. Det er heldigt, at det er ret nemt at rydde op og få styr på ledningerne. Det kan gøres på flere måder. Her får du 4 hurtige (og billige!) løsninger, der giver dig styr på ledningerne på ingen tid.

Nogle gange kan man nøjes med at holde det simpelt, og med strips, kabelsøm og kabelspiraler kan du faktisk gøre en del for at få styr på rodet.

4 hurtige (og billige!) løsninger

Nogle gange kan man nøjes med at holde det simpelt, og med strips, kabelsøm og kabelspiraler kan du faktisk gøre en del for at få styr på rodet.

Skjul ledningerne med strips

1. Strips

Rodet forsvinder ikke, hvis du samler ledningerne med strips, men det hjælper meget på det, hvis de ikke ligger som en stor bunke spaghetti, så strømstikket til TV’et og HDMI-stikkene til ungernes spillekonsoller kan sagtens syne af lidt mindre, hvis de sættes sammen med et par strips.

Plastikstrips findes i et utal af farver, former og længder og kan købes i alle byggemarkeder og større supermarkeder. Strips fås også i velcroform – så kan du åbne og lukke dem, så mange gange du vil.

Skjul ledningerne med kabelsøm

2. Kabelsøm

Endnu en rigtig nem løsning, der giver et hæderligt resultat. Har du en gulvlampe, som har sin faste plads ved siden af sofaen, kan du lige så godt gøre lampeledningen fast til fodpanelet. Det skjuler selvfølgelig ikke ledningen, men det får den til at se mindre synlig ud. Kabelsøm kan bruges i en lang række forskellige situationer, hvor du kan gøre ledningen fast til et fodpanel eller en dørindfatning.

Skjul ledningerne med kabelspiraler

3. Kabelspiraler

En god og nem måde at pulje kablerne sammen på er at stoppe dem i kabelspiraler, også kaldet kabelsamlere.

2 m kabelspiral koster cirka 100 kroner og er en smart løsning til kabelrodet ved fjernsynet, hvis du ikke er tilfreds med strips.

En fordel ved kabelspiralen er, at du kan trække en ledning ud midt på spiralen, hvis der skal tilsluttes apparater, som ikke står lige ved siden af hinanden.

Skjul ledningerne med kabelsokker

4. Kabelsokker

Et godt alternativ til kabelspiraler og strips er de såkaldte kabelsokker. Det er et hylster i nylon, som lynes sammen om 4-5 ledninger, så de er samlet. Det er smart og relativt diskret, og med en pris på 50 kroner for 50 cm kabelsok er det også en billig løsning.

Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis

password_reset.form.password_is_changed

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
De er ved at købe adgang til:
Artikel: Slut med kabelkaos - på den nemme måde!
Total pris: 149 kr
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kr.
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage