Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Monter vask

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Inden du skal montere en vask i køkkenbordet, er det vigtigt, at du smører kanten med sanitetssilikone, der er antimugbehandlet.

Læg et godt lag på hele kanten, og brug en spartel til at jævne det ud, så silikonen dækker hele udskæringskanten. Tør den overskydende silikone af, og giv nu bordpladen en god gang træolie. Der findes flere forskellige typer træolie, og de fleste er udmærkede.

Ofte anbefaler bordpladeproducenten dog selv den, han synes er bedst til de forskellige træsorter. Mens pladen trækker olie, gøres vasken klar. Monter vandhanen.

Bemærk træklodsen, som håndværkeren har monteret. Den fordeler trykket fra vandhanen ned på den tynde plade.

Derved kommer hanen til at sidde bedre fast uden at rokke den mindste smule. Inden vasken lægges på plads, giver håndværkeren hele kanten en tyk stribe silikone.

Det er primært for at hindre vand i at løbe ind under vasken, men det er også medvirkende til at holde vasken på plads i udskæringen. Tryk den godt ned, inden du strammer beslagene under vasken. Vasken er nu på plads og klar til brug.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage