Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lap en utæt radiator på 10 minutter

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

En utæt radiator eller håndklædetørrer skal naturligvis skiftes. Men før VVS’eren kommer forbi, skal du have lukket utætheden. Det klarer du med Leak-Fix

Man får alt det, man skal bruge med i æsken: Tætningsmasse, hærder og plastikspartel.

Det er ikke så tit, man har en utæt radiator, men en håndklædetørrer kan faktisk godt blive utæt i en svejsning. Især hvis man var lidt for nærig, dengang den blev købt.

Vores håndklædetørrer hang i huset, da vi flyttede ind, men efter et års tid boblede lakken op to steder, og rustent vand begyndte at plette håndklæderne. Efter en tur med sandpapir viste det sig, at der var et par langsgående revner i jernet på de vandrette rør.

Jeg købte en pakke Leak-Fix, som er beregnet til at tætne bl.a. radiatorer, og smurte det på de rengjorte revner. Efter et kvarters tid sleb jeg det hele glat og malede med akrylemalje.

Det holder stadig efter et år, så jeg venter med at købe en ny håndklædetørrer. Eneste minus er, at man skal være hurtig, der er nemlig kun 5 minutters effektiv arbejdstid.

LÆS OGSÅ: Sådan reparerer du selv en radiator, der ikke virker

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage