Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

5 geniale værktøjer til terrassen

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Næsten uanset hvilket gør det selv-projekt du kaster dig over, så findes der en bunke drønsmart specialværktøj, der gør arbejdet nemmere og sjovere. Og terrassebyggeriet er naturligvis ingen undtagelse. Her har vi samlet vores fem favoritter.

5 kätevää terassityökalua

1. Til den perfekte afslutning:

Den nemmeste måde til at få en helt lige afslutning på din terrasse er ved at save brædderne over på én gang, efter at de er lagt. Det kræver en rundsav eller dyksav, der kan bruges sammen med en føringsskinne. Her bruger vi Festool TS 55 REBQ, men der findes også billigere alternativer.

Set til 5.000 kroner

2. Til de helt lige brædder:

Bygger du med terrassebrædder i træ, kan det ikke undgås, at nogle er en smule skæve. Dextor Powerhand kan holde brædderne på plads, mens du har begge hænder fri til at arbejde med. Afstanden kan styres millimeterpræcist ved hjælp af en skruemaskine.

Set til 1.185 kroner

3. Til de skjulte skruer:

Med Essve HDS er du sikker på, at skruerne både sidder skjult og perfekt placeret hver gang. Skruerne skrues ind i siden på terrassebrædderne, og tangen sikrer den rette vinkel.

Set til 999 kroner + 400-500 kroner for 250 skruer

4. Til at bygge i vater:

Cirkellaserens vandrette markering gør det nemt at nivellere ud til en terrasse i vater. Bosch GLL 3-80 er en tidligere Gør Det Selv-testvinder med en god balance mellem pris og kvalitet. Alligevel kan markeringen være svær at se i dagslys. Arbejdet klares derfor bedst, mens mørket falder på.

Set til 2.200 kroner

5. To bor i ét:

Der er ingen grund til først at bore for og derefter bore ud til propperne med et forstnerbor. CMT 515A klarer nemlig begge opgaver i én arbejdsgang. Trinforsænkerboret findes med 4, 5 eller 6 mm bor med udfræsning til propper på 12, 14 eller 15 mm.

Set til 650 kroner

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage