Byg verdens hurtigste terrasse

Med en bunke terrassebrædder og et par paller kan du på rekordtid bygge en superenkel træterrasse, hvor du kan nyde sol og grillmad. Eller måske mangler du et dansegulv til sommerfesten?

Træterrasse - sådan bygger du den nemt og hurtigt

Den færdige terrasse er stabiliseret i hjørnerne med et par store sten, så den ikke kan rykke sig.

SÅDAN BYGGER DU TRÆTERRASSEN

1. Mål op, hvor din træterrasse skal være. Det er en god idé at mærke området af, så du ved, hvor du evt. skal grave. Det er vigtigt, at terrassens underlag er så jævnt som muligt.
Når du har fået planet underlaget, lægges den første række paller i den ene side. Pallerne klodses op med sten, så de ligger helt lige. De holdes sammen med små stykker træ, der skrues fast i mellemrummet mellem pallens brædder.

2. Sav terrassebrædderne til på længden, når “fundamentet” af paller er færdigt. Brædderne lægges på tværs af pallerne og fastgøres med 4,2 x 56 mm skruer.
Hold den samme afstand mellem brædderne, fx med en afstandsklods på 5 mm, så der er plads til, at træet kan udvide sig en smule i fugtigt vejr.

3. Luk siderne af, så “fundamentet” af paller ikke er synligt. Det er her gjort med et bræt på højkant hele vejen rundt i kanten. Hvis du plejer træet med terrasseolie, holder terrassen længere.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Træterrasse