Byggevejledning
Let
Svær
Vores bygningskonstruktør giver sit bud på en superlækker og kæmpestor terrasse med masser af lækre detaljer.

Vores bygningskonstruktør giver sit bud på en superlækker og kæmpestor terrasse med masser af lækre detaljer.

Kan en terrasse blive for stor? Herfra er svaret et klart nej! En stor, lækker terrasse gør både sommeren længere og dit boligareal større en stor del af året. For du kommer med garanti til at bruge mange glade timer her. Og da vi ved, at terrasser er noget af det allermest populære stof, vi kan bringe i bladet, får du her en helt unik terrasse.

Den er tegnet specielt til Gør Det Selvs læsere af en bygningskonstruktør, der har en baggrund som tømrer – og som ovenikøbet kan tegne sine ideer i 3D.

Måske er dette præcis den terrasse, du altid har drømt om. Måske kan mindre gøre det. Under alle omstændigheder, så kan du nu kaste dig over tegningerne og de grundige trin for trin-vejledninger til de mest komplekse detaljer. Og så kan du tegne din egen terrasse, så den bliver, præcis som du vil have den.

Det er en fordel at have en del byggeerfaring, hvis man skal bygge en terrasse som den, du ser her. Og undervejs skal du opfinde løsninger, der passer til dine behov og de aktuelle forhold.

Fx kan du styrke samlinger ved at tilføje ekstra klodser og brædder under den hævede terrasse. Og du kan vælge elementer fra eller til, præcis som du har lyst til.

Byg din egen drømmeterrasse, og nyd det lækre udeliv.

God arbejdslyst!