Byggevejledning
Let
Svær
Der kommer selvfølgelig skruehuller i gulvet, men kun to for hvert nylonstyr.

Der kommer selvfølgelig skruehuller i gulvet, men kun to for hvert nylonstyr.

Det tager ikke lang tid at lave en midlertidig afskærmning mellem to rum ved hjælp af et par mdf-plader og et sæt skydeskabsbeslag til 20 eller 30 kg.

På den måde får du to separate rum uden, at du gør alvorlige indgreb, som sætter sig varige spor.

Kan nemt fjernes igen

Hvis du en dag ønsker at fjerne ”væggen” igen, kan du hurtigt genetablere det oprindelige rum. Der bliver lidt huller i loftet, som efterfølgende kan spartles og males over, og der efterlades nogle mindre huller i gulvet efter fire små skruer.

Vi giver her en vejledning i en nem og enkel måde at skaffe et nyt rum i huset – et rum, der er beregnet til at være midlertidig. Vil du lave en permanent løsning, er det bedre at bygge en egentlig skillevæg.

Download hele artiklen og få en trin-for-trin vejledning til projektet.

Systemet er ganske simpelt

En aluskinne med to spor, to beslag med hjul og et lille nylonstyr er nok.

Vi vil lave en skillevæg, så vi har brug for en aluskinne med to spor, så der kan være to døre, der tilsammen kan lukke helt.

For hver dør er der brug for to beslag med hjul og et nylonstyr, der holder døren på plads. Så det er en ukompliceret løsning, der hurtigt kan udføres og monteres.

Vi har nu to rum i stedet for et – og den dag du ønsker at få ét stort rum igen, er det enkelt, let og ligetil at afmontere det hele og lukke hullerne med en klat maling.