RUNDT OM BORE-/SKRUEMASKINEN:

1. BOREPATRON: På små modeller er borepatronen kun 10 mm. På en 18 volt maskine bør den være 13 mm, så du kan bore med tykkere bor.

2. MOMENT: En god 18 volts bore/ skruemaskine bør have mindst 10 momenttrin, der nemt kan indstilles.

3. GEAR: Alle modeller har to gear. Nogle har tre gear.

4. HUS: På dyre modeller er huset støbt i kvalitetsplast eller metal, så maskinen kan holde til en mere hårdhændet behandling.

5. INDMAD: På dyre modeller er al plast/nylon erstattet af metal. Det giver maskinen en længere levetid.

6. LYS: Nogle modeller har LED-lys på fronten. Det er en fordel, når du arbejder steder med svag belysning.

7. GREB: Med blød belægning får du godt greb om maskinen.

8. BATTERI: Jo flere amperetimer, desto længere tid kan du arbejde uden at lade op.

REDAKTIONEN ANBEFALER: Test af 18 V bore-/skruemaskiner

VIGTIGE FUNKTIONER PÅ BORE-/SKRUEMASKINEN

**BALANCE:** Du arbejder tit i længere tid med en bore/skruemaskine. Hvis maskinens balance er god, kan du arbejde i længere tid uden at blive træt i armen.

BALANCE: Du arbejder tit i længere tid med en bore/skruemaskine. Hvis maskinens balance er god, kan du arbejde i længere tid uden at blive træt i armen.

**INDIKATOR:** Er der en indikator på batteriet, kan du se, om batteriet trænger til en opladning, inden du begynder arbejdet.

INDIKATOR: Er der en indikator på batteriet, kan du se, om batteriet trænger til en opladning, inden du begynder arbejdet.

**GODT GREB:** Softgrip er efterhånden fast standard på maskinernes greb. Inden du køber en ny maskine, er det en god idé at kontrollere, om modellen ligger godt i netop din hånd.

GODT GREB: Softgrip er efterhånden fast standard på maskinernes greb. Inden du køber en ny maskine, er det en god idé at kontrollere, om modellen ligger godt i netop din hånd.