Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Enormt gennemført værkstedsstøvsuger

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Høj styrke, stor anvendelighed og et genialt filterrensesystem gør Kärchers NT 30/1 til en af de bedste værkstedsstøvsugere til den kræsne gør det selv’er.

KÄRCHER NT 30/1 TACT TE L VÅD-/TØRSTØVSUGER

Det er ikke så meget effekten eller sugeevnen, der vækker vores begejstring. For her er Kärcher på niveau med pristilsvarende konkurrenter. Det er mere de mange funktioner og dens spændvidde, der får os til at give den en klar anbefaling. For trods høj sugeevne og en kapacitet på 30 liter, så er maskinen forholdsvis kompakt sammenlignet med andre støvsugere i industriklassen.

Værkstedsstøvsugere er specialister i at håndtere det meget fine støv, som fx kommer, når du borer eller fræser riller, og som på kort tid kan tage livet af en almindelig støvsuger. Her tæller Kärchers automatiske filterrensning på plussiden. Ved almindelig brug renses filteret for det fine støv, hver gang du slukker støvsugeren. Men ved særligt svinende arbejde kan du også få maskinen til at rense undervejs – uden at du mister sugeevne under rensning. Det foregår automatisk via et lufttryksystem, der blæser luft gennem filteret. Det giver et ordentligt dunk i maskinen, men ellers mærker du ikke til det. Filteret er i øvrigt væsketæt og lover at holde til minimum 130 kilo fint støv, før det skal udskiftes.

Du kan naturligvis koble forskelligt elværktøj til støvsugeren, så den starter automatisk, når du arbejder. Og den er hurtig til både at tænde og slukke.

KONKLUSION:

Karakter: 9,5

Kombinationen af høj styrke, et genialt filterrensningssystem og meget tilbehør, der kan fastgøres på støvsugeren, gør Kärcher til en fantastisk allrounder. Prisen er i den høje ende, men du får, hvad du betaler for.

PRIS: 3200 kr på nettet

+ Kraftfuld, bred anvendelse.
- Høj pris.

SE OGSÅ: Stor test - bedste våd tør støvsuger

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage