Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hvordan bruger man et strygestål?

Print Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Problem:

Jeg havde aldrig troet, at noget så enkelt som et strygestål skulle skabe så meget debat, som det har gjort hos os. Sliber det overhovedet knivene, og hvordan skal man håndtere det?

Svar:

Et traditionelt strygestål (af stål) bruges ikke til at slibe knive med. Derimod genopretter det æggen, der ofte lægger sig ned under brug og dermed gør kniven mindre skarp.

Brug strygestålet ved at lægge knivens blad på stålet i en 15 graders vinkel. Stryg hele bladet langsomt ca. 6-10 gange på hver side med et let jævnt tryk. Om du stryger imod eller væk fra dig selv, er i princippet ligegyldigt.

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
Spørg Os: Hvordan bruger man et strygestål?
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage