Knivskarp motorsav på 3 sekunder

Det specielle sværd er udstyret med et ekstra hul, hvor slibeboksen kan fikseres. Der er store kræfter på spil, og så er det virkelig godt, at slibeboksen sidder klippefast. Når slibeboksen presses ned mod jorden, trykkes slibestenen ind i kæden. Resultatet bliver røg, støj, gnister og en knivskarp kædesavskæde.

Sådan kommer du i gang

Det tager ikke mange minutter at montere det nye sværd og den nye kæde – det fungerer fuldstændig på samme måde, som det plejer. Og så snart sværd og kæde sidder, som de skal, er det endnu nemmere at klikke slibeboksen på og slibe kæden, som vi viser dig lige her.

Rundt om slibesystemet

Slibeboks til kædesav
  1. Låget klappes sammen om sværdet, når slibeboksen er monteret.

  2. De to korte metalstænger passer direkte ind i hullerne på sværdet og holder slibeboksen sikkert fast, mens du sliber.

  3. Den lilla slibesten holder til cirka 15 slibninger, inden den og kæden skal skiftes ud. Jo hurtigere kæden kører på kædesaven, desto kortere tid skal du slibe.

VI TESTER: Her kan du finde vores nyeste motorsav test

Det komplette startsæt

Powersharp-systemet består af fire dele: et sværd, som slibeboksen kan klikkes på, en speciel kæde, som kan slibes fra oven, en slibesten og så selve slibeboksen.

Der er selvfølgelig fysiske forskelle på kædesavssværd fra producent til producent. Derfor skal du gå ind på hjemmesiden herunder og finde frem til “Powersharp Kædeguide”, hvor du kan se, om systemet findes til lige præcis din kædesav – det fås blandt andet til flere Makita-, Bosch- og Stiga-save.

Et startsæt koster 549 kroner, og når du efter maks. 15 slibninger har slidt slibestenen og kæden ned, kan du nøjes med at købe et nyt kæde-/slibestenssæt til 254 kroner.

Knivskarp motorsav på 5 minutter: Det komplette startsæt

Powersharp-systemet består af fire dele: et sværd, en speciel kæde, en slibesten og så selve slibeboksen.