Motorsav

Motorsaven er uundværlig, hvis du skal fælde træer af en vis størrelse. Vi guider og vejleder dig om motorsave.

  Motorsav

  Der er en ret stor chance for, at motorsaven - næst efter din plæneklipper, kanttrimmer og hækkeklipper, er den maskine, du bruger mest tid med i din have. Men selv om motorsaven kommer ind på en fjerdeplads, kan prisen meget nemt komme til at overstige de andre betydeligt - især kanttrimmeren og hækkeklipperen. Derfor giver det god mening, at passe rigtig godt på sin motorsav, så du kan have glæde af den i mange år.

  Pas godt på motorsaven

  På siden her har vi samlet en stribe artikler, der både gør dig klogere på motorsave på batteri, benzin og ledning. Men vi har også samlet nogle artikler, der hjælper dig med at pleje og dermed også forlænge levetiden på din motorsav, samt hvordan du selv sliber kæden, så den igen kommer i topform.

  Hvilken motorsav skal du vælge?

  Er du på jagt efter en ny motorsav, skal du først tage stilling til, om den skal være på batteri eller benzin, som er de klart mest solgte modeller. Og der er fordele og ulemper ved begge.

  Motorsave på benzin eller på batteri

  Motorsave på benzin er bomstærke og billige. Til gengæld både oser og larmer de - til irritation for både dig, og ikke mindst dine naboer. Vælger du derimod en motorsav på batteri, får du en lettere maskine, med færre vibrationer, der larmer en hel del mindre. Til gengæld er maskinen ikke lige så stærk, og prisen er en del højere.

  Motorsaven skal matche dine behov

  Hvad du skal vælge, afhænger meget af dine behov. Skal du foretage beskæring samt fældning af mindre træer, og bor du tæt på naboer, er batterimodellen det oplagte valg. Er det derimod nogle ordentlige kæmper, du skal have ned at ligge, er det motorsaven på benzin, du skal vælge.

  Test af motorsave

  Men selv hvis du er nået frem til, om det skal være en motorsav på benzin eller på batteri, så slutter valget ikke her. For at gøre det så nemt som muligt at vælge, kan du her læse vores test af: