Vælg en løvblæser til disse opgaver!

Når du skal fjerne blade, er løvblæseren god. Du kan både få løvblæsere på batteri og løvblæsere på benzin. Læs mere om den effektive maskine her.

Løvblæser: Vælg en løvblæser til disse opgaver!

En løvblæser er et effektivt redskab til at blæse nedfaldne blade sammen i bunker. Men hvad er egentlig fordele og ulemper ved en løvsuger og en løvblæser?

Hvad er en løvblæser?

En løvblæser kan bedst beskrives, som en omvendt støvsuger, der er beregnet til at blæse nedfaldne blade sammen i en bunke. Løvblæserens munding er væsentligt større end en almindelig støvsugers. Det betyder blandt andet, at den har et stort blæseområde og dermed nemmere ved at blæse mange blade i samme retning.

Løvblæser benzin eller løvsuger på batteri?

Der kan ikke gives et entydigt svar på, om gør det selv’eren bør vælge en løvblæser på benzin eller batteridrevet løvblæser, når kampen mod bladene skal tages op. Det afhænger, som det også er tilfældet med mange andre værktøjer, af den enkeltes behov. Har man en almindelig have på 200 – 400 m2, er en batteridrevet løvblæser ofte rigeligt. Det kræver naturligvis, at man skifter batteriet, og det kan derfor være en god idé at have et ekstra batteri i opladeren, så arbejdet ikke risikerer at gå i stå.

Løvblæser benzin eller løvsuger på batteri?

Bør du vælge en løvsuger på benzin eller en løvsuger på batteri?

Hvad er forskellen på en løvblæser og en løvsuger?

Som navnet antyder, fungerer en løvsuger ved, at den suger blade og planteaffald op, mens en løvblæser fungerer ved, at den blæser bladene i den retning du ønsker. Løvblæseren gør det altså muligt, at blæse en stor mængde blade sammen i en bunke, hvorefter du selv må skaffe dig af med dem.

SE OGSÅ: Løvsuger test

Løvblæser: Hvad er forskellen på en løvblæser og en løvsuger?

Hvad er forskellen på en løvblæser og en løvsuger?

Hvornår er det en fordel at bruge en løvblæser fremfor en løvsuger?

Det er blandt andet en fordel at bruge en løvblæser fremfor en løvsuger, hvis du har en stor have, der ofte er fyldt med nedfaldne blade. Løvblæseren blæser effektivt store mængder blade i samme retning, hvorefter selv kan dirigere bladene i kompostkværnen eller ned til haveaffaldet. Løvblæseren er altså god, når der skal flyttes store mængder blade, da den ikke sender bladene ned i en opsamlingspose eller en indbygget kværn, som det er tilfældet med en løvsuger.

LÆS OGSÅ: Bliv ekspert i løvsugeren på 5 minutter

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Havemaskiner