SÅDAN! 3 værktøjer sikrer nøjagtig opmåling

Få et sæt med 3 stykker værktøj og være sikker på, at du måler rigtigt op HVER gang!

Disse 3 værktøjer sikrer dig præcision og perfekt opmåling hver gang du går i gang med et gør det selv-projekt - uanset om du skal skære fliser til, tilpasse gulvbrædder eller lave møbler med usynlige træsamlinger.

Lige nu får du 2 numre af Gør Det Selv for kun 178 kroner

+ Velkomstgave med 3 præcisionsværktøjer

De 3 værktøjer

Sættet består af disse 3 præcisions-værktøjer:

 1. Den geniale konturmåler giver dig hurtigt en nøjagtig skabelon af den profil, du skal tilpasse et emne omkring. Det gør det let for dig hurtigt at overføre målene og save ud, så tingene passer fuldstændigt præcist sammen.
 2. Multivinklen hjælper dig med at måle ud i skæve vinkler, det er en stor hjælp, når du skal skære fliser og klinker til, eller hvis du skal lave et indhak i et stykke tømmer.
 3. Med snedkersættet får du mulighed for at lave robuste samlinger, der ikke kan ses. Med sættet et det let at undersænke skruer i en vinkel, så samlingen både bliver robust og usynlig.

Med dette præcisionssæt i værktøjskassen slipper du for at bøvle med at overføre mål med tommerstok og tømrervinkler. Du får helt nøjagtige mål på ingen tid - det er din garanti for et godt resultat.

Du får:

 • 2 numre af Gør Det Selv direkte i postkassen (værdi 158 kroner)
 • Velkomstgave: Sæt med 3 præcisionsværktøjer (værdi 449 kroner)
 • Øjeblikkelig fri adgang til over 1000 gør det selv-vejledninger på Gør Det Selvs hjemmeside (prisen for en enkelt artikel er 149 kroner!)
 • Video-app kun for Gør Det Selv-abonnenter. Få hjælp til husets vigtigste reparationer, håndværktertips, nyheder og meget mere.

Bestil nu og SPAR 479 kroner:

  Andre læser lige nu ...

  Mere fra kategorien Måleværktøj