Så lidt koster en begynder-overfræser

Den billigste overfræser i vores test får prisen "Godt køb". Den er nemlig ikke kun billig, men også ganske velfungerende for dig, der blot vil i gang med at fræse.

En overfræser behøver ikke at være en stor investering. Faktisk viser vores test af otte overfræsere, at den billigste – Biltemas 17221 – klarer sig bedre end selv langt dyrere konkurrenter. Det betyder, at du kan komme i gang med at fræse bordpladeforkanter, nedsænke hængsler og lave spor til skydelåger for kun 369 kroner. Testens vinder, Bosch POF 1400 ACE, koster til sammenligning 1100 kroner.

LÆS OGSÅ: Bliv ekspert i overfræseren på 5 minutter

Derfor skal du have en overfræser

Med en overfræser kan du lave opgaver, der ellers ville kræve en halv snedkeruddannelse. Du kan ikke blot runde en bordpladeforkant på sekunder, du kan også lave skjulte samlinger af bordplader, nedsænke hængsler i niveau med de omgivende træ og lave flotte udfræsninger på alt fra hylder til køkkenlåger.

Biltemas maskine er som nævnt ikke testvinder, og derfor selvsagt ikke den bedste maskine på markedet, men det er en glimrende begyndermodel.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Værktøj