Slagskruemaskine

Maskinhuset på en slagskruemaskinen giver lyd fra sig. Beskyt derfor dine ører med høreværn eller ørepropper.

Selvom du aldrig har haft en slagskruemaskine i hænderne, kender du med stor sandsynlighed alligevel lyden. Det er den der maskingeværlignende lyd, der kommer fra byggepladser, hvor tømrere og andet godtfolk arbejder på akkord. Lyden kommer fra maskinens hoved, hvor bitholderen helt bogstaveligt slås rundt – med ekstrem høj hastighed og stor kraft.

Mens almindelige bore-/skruemaskiner typisk ligger på et drejningsmoment på mellem 30 og 60 Nm, leverer en slagskruemaskine således fra 160 Nm og opefter. Og i praksis er oplevelsen, at skruen simpelthen suser to-tre gange hurtigere i træværket.

Genial til større projekter

Står du over for at skulle lave fx hegn, træterrasse eller træbeklædning, er der altså tale om en perfekt makker. Og priserne på slagskruemaskinerne er nu tilmed på et niveau, hvor de er billigere end traditionelle bore-/skruemaskiner.

Med andre ord, prøv en slagskruemaskine, hvis du får chancen. Den kan sagtens blive dit nye yndlingsværktøj!

I artiklen kan du læse alt om slagskruemaskines fantastiske kræfter. Derudover kan du læse om det skræddersyede tilbehør, som passer til de voldsomme kræfter, der er på spil.