Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Stop træk under døren

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

I mange ældre boliger kan der være træk under dørene, hvis de ikke slutter tæt til dørtrinet. Det er nemt at konstatere, om det trækker. Tømreren placerer et fyrfadslys foran døren, og som det ses her, er flammen meget urolig. Det kan dog løses på en enkel og billig måde.

1. Tømreren benytter en dørliste med børster. Listen er lidt for lang, så den lægges op til døren, og dørens bredde markeres på listen. Herefter afkortes den med en nedstryger.

2. Nedstrygeren efterlader et noget groft snit, men endeproppen, som sidder i det stykke, vi har skåret af, kan nemt pilles ud og monteres i den nye ende. Nu fjernes tapen fra det selvklæbende bånd, og listen monteres på døren.

3. Tømreren kontrollerer, at der er fri passage under døren, og at den kan åbnes og lukkes uden problemer, som det er tilfældet her. Igen sætter vi et lys ned foran døren, og ser, at det ikke længere trækker.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage