Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Så nemt reparer du den revnede filt

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

På denne væg er filten sat op i en lang bane. Den burde være delt i samlingen, da huset arbejder hvor den skrå væg møder den lodrette. Filten følger husets bevægelser og giver disse rynker.

Bulen af filt skæres op med en hobbykniv og den løse væv rives af. Ved at holde kniven på skrå laves der en blød overgang. Når alt den løse filt er fjernet, skal der slibes, så gamle filtkanter fjernes.

Maleren vil ikke forsøge at sætte en ny stribe filt op. I stedet spartles reparationen med en filler. Der lægges et lag filler på den brede spartel, som herefter først trækkes fra samlingen og nedad.

REDAKTIONEN ANBEFALER: Få glatte vægge med glasfilt

Bagefter trækkes der fra samlingen og op. Filleren sørger nu for, at der ikke er niveauforskel mellem reparationen og filten. Spartelmassen er tør efter et par timer, herefter kan der slibes.

Reparationen grundes med en forankringsgrunder inden der males.Nu hvor reparationen er malet, er det umuligt at se, at filten mangler i knækket.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage