Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

3 geniale måder at bruge malertape på

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Malertape er stærkt, men let at fjerne igen. Det har en ru overflade og det kan tåle at blive vådt. Alt sammen egenskaber, der gør malertapen perfekt til meget mere end bare afdækning.

Malertape Gør Det Selv

1. Hold limede emner sammen med malertape

Du kan med fordel bruge malertape, når du limer plader med 45 graders samlinger sammen. Når pladerne er i vinkel, fikserer du dem med tape på hver side. Spænd op med lange strimler tape, tjek vinklen imens. Strimlerne skaber sammen med “hængslet” på ydersiden så stort et pres, at limen holder.

LÆS OGSÅ: Hold limede emner sammen

2. Brug malertape til afmærkning

Malertape Gør Det Selv

Overfladen på malertape er mat og derfor perfekt at mærke op på med en tømmerblyant. Sæt en strimmel lys malertape på en mørk træ- eller metalplade, så ses blyantstregen tydeligt.

LÆS OGSÅ: Mål 100% rigtigt op med en smart laser

3. Sæt malertape over kanten af malerbøtten

Maler du med pensel og tager malingen direkte fra bøtten, er det fristende at trække overskydende maling af på kanten af bøtten. Men dels risikerer du at låget klistrer fast. Dels er der fare for, at der falder halvtørre flager ned i malingen – og ender med at sidde fast på din nymalede væg. Sæt i stedet et stykke malertape hen over malerbøtten, som du kan køre malingen af på.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage