Byggevejledning
Let
Svær
Vores havelåge er dobbelt, fordi indkørslen er bred, men du kan også nøjes med at lave et enkelt fag, hvis det passer dit hjem

Vores havelåge er dobbelt, fordi indkørslen er bred, men du kan også nøjes med at lave et enkelt fag, hvis det passer dit hjem

Engang var det at lave flotte og elegante samlinger i træ en opgave, der var forbeholdt den garvede snedker, der med sit stemmejern og sin rutine kunne lave samlinger, som var smukke og næsten usynlige.

En kap-/geringssav kan købes for billige penge, og så kan alle være med. Saven kan med stor præcision lave perfekte snit i træet, og det er netop det stykke værktøj, som gør os i stand til at lave vores smarte og solide havelåge med hjørnebladsamlinger.

Det er vigtigt, at saven er indstillet helt rigtigt, så vi kan lave de millimeterpræcise snit, der skal bruges til samlingerne, som får lågen til at se elegant ud. Derfor bruger vi tid på at finindstille saven, inden vi begynder at save de forskellige elementer til lågen.

Hvad angår lågens udsmykning, er det kun fantasien, der sætter grænser. Vores havelåges to dele mødes i en sol, men ønsker du et andet motiv, kan du prøve dig frem. Målene til havelågen afhænger naturligvis af bredden på din indkørsel eller havegang.

Hent byggevejledningen

Hent byggevejledningen her på siden og få en udførlig trin for trin-guide til projektet. Vi viser blandt andet, hvordan du finindstiller kap-/geringssaven, så du kan lave de flotte bladsamlinger, der giver lågen det elegante look.