Få læ på terrassen og i haven med flytbart læhegn

Et flytbart læhegn til terrassen eller haven, der kan flyttes rundt, alt efter hvor vinden blæser, kan være med til at forlænge sommerdagene og sæsonen udenfor. Et flytbart læhegn er genialt til at skabe små lækroge på dage, hvor solen bager, men blæsten suser.

Nemme at fremstille

Læskærme til terrassen, der hurtigt kan samles uden brug af værktøj, og som samtidig kan stilles op i den facon, du ønsker, er nemme at fremstille.

Mindst to læskærme

Der skal være mindst to læskærme til terrassen, der kan danne en vinkel og støtte hinanden. Ønsker du en større model, kan du bygge tre, fire eller fem skærmvægge til dit flytbare læhegn.

Byg selv dit flytbare læhegn

Fordelen ved et skræddersyet system af læskærme til terrassen er, at du selv kan bestemme, hvor stort dit flytbare læhegn skal være. Med blot to skærmvægge kan du hurtigt lave en lille lækrog. Det flytbare læhegn i artiklen er bygget af lameller i gedigent og stabilt træ og med smarte hængsler, der gør, at de hurtigt kan samles og sættes sammen.

Sørg for luft

Da en lidt åben læskærm giver bedre læ end en helt lukket, er der på vores model 3-centimeters afstand mellem de vandrette lameller. Sprækkerne er samtidig praktiske som »håndtag«, når du skal flytte rundt på skærmene. Sprækkerne gør det også enkelt at lave hylder til skærmvæggene.

Hylder til det hele

Vil du peppe dine læskærme til terrassen op med potteplanter eller lignende, stikkes hylderne blot ind mellem lamellerne og hægtes fast. Med en hylde i bordhøjde har du desuden en perfekt plads til kaffekopper og limonade. Vinkelbeslagene under hylden stikkes blot ind i en vandret sprække.

Brug skærmene som rumdeler

Skærmene kan også bruges indendørs som rumdelere, fx mellem spise- og opholdsplads. Eller til at afskærme soveafdelingen i soveværelset.