Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Læhegn

Med et læhegn kan du nyde solen, uden at vinden tager toppen af fornøjelsen. På disse sider finder du mange forskellige typer af læhegn, så der er helt sikkert et, der passer til dine behov.

Byg dit eget læhegn

Et læhegn giver dig mange flere udedage i sommerhalvåret, så du kan sidde og spise udendørs på trods af vinden. Her i Danmark kan man være sikker på en ting, når det gælder vejret: Alt for mange dage er der alt for meget vind til at sidde ude på den åbne terrasse eller i haven. Vinden kan vi ikke gøre noget ved, men vi kan bygge et læhegn.

Der findes utallige typer læhegn. Her på siderne finder du udførlige trin-for-trin byggevejledninger på mange forskellige slags læhegn. Hvis du har besluttet, at du skal bygge et læhegn, handler det bare om at beslutte, hvilken slags det så skal være.

Et læhegn er ikke bare et læhegn

Læhegn findes i mange afskygninger. De kan bygges så de passer til lige netop dit behov og din smag. Læhegn kan være store og solide, men de kan også være flytbare på hjul. Nogle læhegn er lavet af træ, mens andre er lavet som levende læhegn med klatrende planter. Hvilken type passer mon bedst til din smag og dit behov?

Det flytbare læhegn

Det flytbare læhegn kan også laves i mange versioner. Hvis du har et læhegn i haven, kan du flytte det rundt, alt efter hvor vinden blæser. Et flytbart læhegn er genialt til at skabe små lækroge på dage, hvor solen bager, men blæsten suser. Læs mere i denne artikel, hvor vi bygger et flytbart læhegn: Sådan bygger du et flytbart læhegn

Læhegn til terrassen

Et læhegn til terrassen er en rigtig god ide, hvis du har en bestemt spisekrog på terrassen, som du vil skærme af for vinden. Læhegn til terrassen findes også i mange forskellige versioner og materialer, som du finder byggevejledninger til her på siden. Du kan nemt og hurtigt bygge et læhegn til din egen terrasse - især hvis du følger den byggevejledning, hvor vi har brugt et systemhegn, hvor delene allerede var skåret på forhånd. Du finder byggevejledningen her: Læhegn til terrassen - på ingen tid!

Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis

password_reset.form.password_is_changed

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage