Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Den optimale temperatur i drivhuset

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Et termometer er fuldstændig uundværligt i drivhuset. Først på sæsonen er det vigtigt at holde på varmen, og senere er det lige så vigtigt, at planterne ikke får det for varmt.

De første planter, du planter ud i drivhuset, kan således have godt af at blive puttet til natten med en fiberdug. Det holder lidt på varmen. Blot du husker at fjerne dugen igen næste dag. Planterne har nemlig brug for alt det lys, de kan få, når vi stadig er først på sæsonen.

Senere kan temperaturen meget let komme op på over 30 grader på en solrig dag, og så skal du sørge for at lufte ud. For mere end 30 graders varme er for meget for de fleste typiske drivhusplanter.

Sørg derfor for at åbne vinduerne i drivhuset, så temperaturen kan holde sig under 30 grader. Og lad også bare døren stå på vid gab ved samme lejlighed.Fra sidst i maj måned kan du eventuelt også skygge dit drivhus med kalk for at holde temperaturen i ave.

Midt på sommeren er nætterne ofte ganske lune, og så kan du bare lade døren til drivhuset stå åben hele døgnet. Sidst på sæsonen er der derimod ofte en meget høj luftfugtighed i drivhuset.

Det fordrer udluftning døgnet rundt for at skabe luftcirkulation nok til at undgå, at planterne går til af forskellige svampesygdomme.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage