Stort, let og solidt arbejdsbord!

Stanleys nye arbejdsbord kan bære op til 450 kg. Og det slås ud på tre sekunder ved et tryk på en knap. Det er en nærmest genial nyskabelse, som du bør eje.

Om produktet:

Plademål: 60 x 85 cm
Maks. belastning: 450 kg
Vægt: 10,4 kg
www.stanleyworks.dk

Jeg har før haft glæde af mine sammenklappelige arbejdsbænke med plade af træ. Men jeg har også været irriteret på dem, fordi de enten var for små eller ikke kunne tåle, at jeg stod på dem, eller også fik jeg fingrene i klemme, når de skulle klappes sammen.

Det var derfor med lidt skepsis, jeg pakkede Stanleys “nye revolutionerende arbejdsbord” ud af kartonen for at teste det.

Nemt at klappe ud

Men allerede da jeg klappede bordet ud, var jeg solgt. Det var jo bare at trykke på en knap og hive i det lange greb i enden af bordet, så var det klappet ud. Og da det skulle klappes sammen igen, var det blot at rejse bordet på højkant og skubbe håndgrebet ind, så smækkede benene ind på plads, og jeg klemte ikke fingrene.

Benene er af stål, og bordpladen er af meget kraftig plast, som tåler at stå ude i al slags vejr i modsætning til mit gamle arbejdsbord, der absolut ikke havde godt af at stå ude hele foråret.

Geniale huller til enhåndstvinger

En anden ting, jeg faldt for, var, at Stanley har lavet fire lange huller i et stort X på bordpladen. Hullerne er beregnet til at stikke enhåndstvinger igennem, så det er muligt at holde fast på emner inde midt på arbejdsbordet. Det er intet mindre end genialt tænkt.

Bordpladen er også forsynet med huller, som du kan sætte stopklodser i og derved få bedre hold på emnet, du arbejder med. Klodserne har vi dog ikke kunnet finde nogen steder, så dem må du selv lave af en rundstok.

/Testredaktør Kim Wilken

I denne video kan du se Stanleys præsentation af arbejdsbordet

Andre læser lige nu ...

Mere fra kategorien Arbejdsbord