Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Værksted

Værkstedet er en arbejdsplads, hvor der skal være plads til store armbevægelser og projekter. Derfor er det en god idé at indrette værkstedet, så du får mest mulig plads at boltre dig på. Vi har samlet guides og vejledninger til, hvordan du kan indrette værkstedet.

Værksted indretning og værkstedsinventar

Der er mange måder at indrette et værksted på. Nogle har et lille hobbyrum, mens andre har et værksted i garagen eller et stort separat værksted med alt fra bordrundsav til kompressor og søjleboremaskine. Det er derfor en god ide at tage udgangspunkt i selve rummet størrelse i dit værksted, inden du får alt for mange gode idéer til indretning af værkstedet. Der findes nemlig mange slags værksteds-inventar. I nogle værksteder giver det mening at indrette sig med store stålreoler, mens det i andre giver mening at indrette sig med en kombination af mindre værkstedsreoler, hylder og måske et arbejdsskab med hjul under.

Værkstedsreol

Der er værkstedsreoler i næsten alle værksteder. Værkstedsreoler findes i et hav af varianter. De kan være høje, lave, brede eller smalle, og så findes de også i forskellige materialer. Træ og stål er dog de mest almindelige materialer, når vi taler værkstedsreoler. Fordelen ved en værkstedsreol er blandt andet, at den typisk ikke fylder mere end ca. 40 centimeter i dybden og at den kan kan fyldes med opbevaringskasser fra gulv til loft.

Værkstedsbord

Et værkstedsbord, eller et arbejdsbord om man vil, er uden tvivl det vigtigste inventar i et værksted. Det er nemlig ved værkstedsbordet, du kommer til at løse hovedparten af dine gør det selv-projekter. Og netop derfor er det vigtigt, at det er gennemtænkt og solidt. Et godt værkstedsbord, bør passe til din højde. Der er ikke noget værre, end at skulle bøje sig og få ondt i lænden, fordi bordet er 10 centimeter for lavt. Bordet skal desuden være stærkt og kunne holde til adskillige slag fra hammere og andre tunge genstande.

LÆS MERE: Her har vi samlet alle vores artikler og anmeldelser af arbejdsborde til værkstedet

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage