Ny epoxy-fuge holder badet fri for snavs og skimmelsvamp

Farvel til revner, kalk og skimmelsvamp på fliser og fuger. Epoxymassen Starlike er både stærk, smuds- og vandafvisende og forebygger endda svamp og mug.

starlike epoxy fugemasse - kakler

Ny epoxyklæber og fugemasse til fliser giver en stærk og rengøringsvenlig overflade.

Epoxy er overlegen, når det gælder styrke. Det klæber til alle materialer og hærder op til en stenhård overflade, der kan klare stor belastning. Vi kender epoxy fra lim og maling – og nu også fra fugemassen Starlike.

LÆS OGSÅ: Stærkt gulv med epoxy gulvmaling

Starlike fra Litokol har høj klæbeevne og bliver helt vandtæt, når det er gennemhærdet. Det gør massen til et oplagt valg til reparationer og opbygning af vådrum. Den kan endda bruges udendørs, da det modstår UV-stråler.

Fliseklæb, fugemasse og forsegling i ét produkt

Holder producenten, hvad de lover, så er epoxymasse til flisearbejde ikke bare nyt. Det er også meget nemmere. For du kan bruge massen både som fliseklæber, fugemasse og forsegler. Dét er vi ikke stødt på før.

LÆS OGSÅ: Find den rigtige flisefuge

VIDEO: Sådan arbejder du med Starlike epoxy-fuge:

Video

De mest åbenlyse fordele får du ved fugning og forsegling. Ifølge producenten er epoxymassen grundigt afprøvet, og selv under ekstreme forhold beholder fugen en glat, skinnende og farveægte overflade.

Starlike fås i over 100 forskellige farver, som du kan bruge på alt fra klinker, glas- og metalmosaik, natursten og glasbyggesten. Epoxy-massen fås i spande på 2,5 og 5 kg. Vi har set 2,5 kg-spanden til 318 kr. på nettet.

Epoxy-fugemassen Starlike fås i over 100 forskellige farver

Andre læser lige nu ...

Mere fra kategorien Fugemasse