De 3 mest populære artikler lige nu!

Var det noget med 20 tips fra fugemesteren eller en spritny kap/geringssav? Eller hvad med et komplet kursus i et gratis 3D-tegneprogram?

Det kan godt være, at vejret ikke just indbyder til de store udendørsprojekter. Men der er i hvert fald gang i gør det selv’erne, når de besøger vores hjemmeside. Her kan du læse, hvilke 3 artikler som er de allermest populære lige nu!

Brug et gratis 3D-tegneprogram og få et perfekt resultat!

Her får du et grundkursus i at tegne målfaste arbejdstegninger i det gratis 3D-tegneprogram SketchUp. Vi viser, trin for trin, hvordan du bygger en simpel overdækning, og med de samme teknikker kan du tegne dit næste køkken, skur, terrasse, skillevæg og så videre. Kun fantasien sætter grænser.

Gå til artiklen her

20 tips fra fugemesteren

Der er folk, hvis levebrød er at lave fuger – en fugemester. Her øser fugemesteren ud af sine erfaringer, så du også kan få fuger, der lukker helt tæt og har en glat og pæn overflade, og undgå, at du får fugemassen tværet ud andre steder end planlagt.

Gå til artiklen her

Vi tester 6 kap-/geringssave

Når du skal save en kæmpe stak terrasse-brædder til, eller når du skal lave præcise snit i skæve vinkler, kan ingen hamle op med kap-/geringssaven. Vi har samlet seks spændende maskiner i prisklassen op til 2.000 kroner. Og det er ikke den dyreste, der er bedst.

Gå til artiklen her

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Nyt fra Redaktionen