Så let bygger du en pergola

En pergola er genial til at skabe stemning og skyggefulde rum i haven. Og det er heldigvis ikke særligt svært, at bygge din egen pergola.

Hos os finder du grundige byggevejledninger til pergolaen - både som fritstående og som “overdækning” over terrassen.

Du får også hjælp til at finde det bedste træ, til at placere snorlige stolper og til at vælge de rigtige klatreplanter.

Alle vejledningerne indeholder grundig trin-vejledning, arbejdstegninger, 3D-modeller, videoer og en fuld materialeliste.

Det er din garanti for et godt resultat!

Du finder flere forskellige byggevejledninger til pergolaer her på vores hjemmeside, og der kommer løbende nye til. Her er redaktionens favoritter.

Redaktionens 3 favoritter:

1 måneds adgang for 19 kroner:

Du får adgang til over 1000 byggevejledninger

Terrasser, badeværelser, skillevægge, indkørsler, fliser, køkkener, gulve, vinduer og døre.

Gør Det Selv har detaljerede vejledninger til alle tænkelige projekter i hus og have.

Sværhedsgrad, pris og tidsforbrug er tydeligt angivet i starten af alle byggevejledninger. Det giver overblik og gør det nemt at vælge den rette vejledning.

Det får du i en byggevejledning:

  • Trin-vejledning: Vejledningerne er bygget logisk op og går systematisk frem trin for trin. Der er fotos af alle de svære detaljer og forklarende tekster på dansk.
  • Komplet materialeliste: Takket være en komplet materialeliste kan du overskue, hvad der skal bruges, og du slipper for at rende i byggemarkedet, hver gang du mangler noget.
  • Arbejdstegninger med mål: Detaljerede arbejdstegninger viser mål, vinkler og konstruktionsprincipper.
  • Videoer på dansk: I vores mange videoer øser professionelle håndværkere af deres erfaring og viser, præcis hvordan arbejdet skal udføres.
  • 3D-modeller du selv kan dreje: Du kan vende og dreje vores 3D-modeller og zoome ind og se detaljer i konstruktionen, som du ellers måtte gætte dig til. Det gør arbejdet meget nemmere.

Kom i gang nu - 1 måneds adgang for 19 kroner:


50 års erfaring

I snart 50 år har Gør Det Selv inspireret og hjulpet danskerne med små og store projekter i hus og have. Sammen med dygtige håndværkere har vi udviklet mange tusinde byggevejledninger til terrasser, skillevægge, gulve, indkørsler, carporte og meget mere.

Vi har beskrevet tusindvis af byggematerialer, mindst lige så mange stykker værktøj, og vi har renoveret utallige køkkener og badeværelser.

I alle årene har vi samarbejdet med byggesagkyndige eksperter og holdt os ajour med bygningsreglementet.

Når du følger vores vejledninger, får du et godt resultat, og du kender de gældende love og regler, så du hverken behøver at bekymre dig om vådrumsmembran eller dampspærre.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Om Gør Det Selv