3 løsninger til helt lige terrassebrædder

Uanset hvor dyre og lækre materialer du køber til din terrasse, vil du stå med den samme udfordring. Det kan nemlig ikke undgås, at nogle af brædderne vil være en smule skæve. Men fortvivl ikke. Her får du tre effektive løsninger, når du skal have brædderne til at rette ind.

3 effektive løsninger

BoWrench
Værktøjet her griber om de underliggende strøer, så brædderne nemt kan presses på plads med håndtaget. Når håndtaget ligger lige på tværs af brædderne, låses BoWrench. Så kan det slippes, og du kan skrue brættet fast. Den er nem at bruge, men det kræver en smule øvelse at ramme afstanden i første forsøg.
Pris: cirka 1.000 kroner.

Koben

Er skævhederne relativt små, og er du meget forsigtig, kan du rette brædderne op med et koben og holde dem på plads med kiler. Men pas på. Kobenet kan meget nemt lave mærker i træet. Har du mulighed for det, så brug et koben med et fladt hoved. Det fordeler trykket over et bredere område.
Pris: cirka 200 kroner.

Dextor Powerhand

Dette værktøj trækker nemt og effektivt det nye terrassebræt sammen med dem, du netop har lagt. Afstanden mellem de to “fødder” justerer du med en skruemaskine, og det kan indstilles med millimeterpræcision. Når det er gjort, har du begge hænder fri til at arbejde med.

De to fødder griber om hver deres bræt, og afstanden styres med skruemaskinen.
Pris: cirka 1.200 kroner.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Træterrasse