Svævende træterrasse

Den eksklusive, svævende terrasse holder i 100 år, men koster intet i forhold til terrasser af langtidsholdbare træsorter. En terrasse på 300 x 480 cm koster faktisk kun 7.000 kroner.

En terrasse kan bygges på mange måder og af mange slags materialer. Vi faldt for denne utraditionelle terrasse, fordi den ser utrolig let ud, til trods for at den er bygget af kraftige planker på 45 x 195 mm.

Den svævende effekt er opnået ved at trække understøtningen cirka 160 cm tilbage fra fronten, så enderne af plankerne hænger frit over grunden.

Det kan lade sig gøre, fordi de kraftige, trykimprægnerede planker er stillet på højkant og skruet sammen til én stor, sammenhængende plade. Der er 12 mm’s afstand imellem plankerne, så regnvand kan løbe af. Det er med til at forøge terrassens levetid.

For at denne “terrasseplade” ikke skal vippe, når hele familien står ude på kanten, er hver fjerde af plankerne gjort fast til huset med bjælkesko. De ses ikke, når terrassen er færdig.

Der er ingen problemer i at bygge denne terrasse; det eneste, du skal huske, er at give træet nogle gange træbeskyttelse, før du samler den. Det er nemlig svært at komme til bagefter. Til gengæld har du en terrasse, som holder i en evighed

Download artiklen og få en trin-for-trin vejledning til den flotte arkitekttegnede terrasse

REDAKTIONEN ANBEFALER: Få præcise opmålinger med en laser-afstandsmåler!

Hvis du skal have success med dit terrasseprojekt, kræver det, at du får taget præcise mål - både før og under arbejdet. En tommestok slår ikke til, når du skal måle så store afstande, derfor anbefaler vi, at du bruger en laser-afstandsmåler i dit arbejde.

Laser-afstandsmåleren er nærmest uundværlig, når du skal beregne, hvor mange m2 brædder du skal købe, og hvor lange dine strøer skal være. Du skal også bruge den til at beregne krydsmålet på din terrasse, så du sikrer at terrassen bliver retvinklet.

Lige nu får du en laser-afstandsmåler fra MAKA sammen med 2 numre af Gør Det Selv for kun 79 kroner + porto!

Klik og se det gode tilbud her!

VIDEO: Her kan du se laser-afstandsmåleren og alle dens funktioner: