Lige terrasse på skrå bund

Stabile opklodsninger er afgørende, når du lægger en træterrasse oven på et fast underlag. Det er du sikret med de smarte kilesystemer, du i dag finder i byggemarkedet. De er hurtige at stille ind, så bjælker og strøer ligger helt præcist, og når du har låst dem fast med skruer, holder de nærmest uendeligt.

Du kan godt glemme alt om at stable din næste terrasse op på en rodebunke af flækkede fliser, bræddestumper og murpap, som hurtigt rasler fra hinanden.

Nu om dage klares det arbejde med smarte kiler og klodser af plast, som er lynhurtige at bygge op og justere ind på millimeter, til din terrasse ligger fuldstændig vandret, og som vil blive stående solidt og stabilt under terrassen lige så længe, som jorden under dem holder.

Byg din træterrasse op på "Legoklodser"

Kilesystemet med navnet Kombi Kilen – som er et af flere bud på sikre klodser – består af få elementer, som kombineres til alt mellem 3 og 28 cm høje klodser, der låses sammen med terrassen med skruer. Det er skabt til gulve, men i skyggen under terrassen holder de uden problemer terrassens liv ud uden at ødelægges af sol, fugt, frost eller svamp.

Kiler og bundstykker til alle størrelser

Bundstykker og kiler i forskellige højder giver stabile klodser i højder fra 3 til 28 cm.

Kombi Kilens klodser bygges op over og under det blå mellemstykke. På sin skrå overflade fanger og fastlåser mellemstykket topkilerne, så de giver en vandret flade, og mellemstykkets brede underside kan gribe om et bundstykke.

Store spring klares med kiler i forskellig størrelse og ved at tilføje bundstykker, mens takkerne i de skrå kileflader finjusterer højden på millimeter.

LÆS OGSÅ: Terrassebrædder - hvilket træ er bedst?

Smart app hjælper dig

Søg på Knudsen Kilen, og du kan hente en app, der beregner, hvor mange opklodsninger af hvilken type du har brug for til et projekt, og gør en bestilling klar.

Mindste topkile koster et par kroner, de større elementer hver omkring 5 kroner, så en opklodsning koster alt fra 7 til over 30 kroner.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Træterrasse