Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lige terrasse på skrå bund

Print Gem artikel

Stabile opklodsninger er afgørende, når du lægger en træterrasse oven på et fast underlag. Det er du sikret med de smarte kilesystemer, du i dag finder i byggemarkedet. De er hurtige at stille ind, så bjælker og strøer ligger helt præcist, og når du har låst dem fast med skruer, holder de nærmest uendeligt.

Den grønne topkile og den blå mellemkile griber fast i hinanden med små savtakker, så højden låses fast. Til venstre er det blå mellem-stykke løftet op på et sort bundstykke for at skabe en højere søjle.

Du kan godt glemme alt om at stable din næste terrasse op på en rodebunke af flækkede fliser, bræddestumper og murpap, som hurtigt rasler fra hinanden.

Nu om dage klares det arbejde med smarte kiler og klodser af plast, som er lynhurtige at bygge op og justere ind på millimeter, til din terrasse ligger fuldstændig vandret, og som vil blive stående solidt og stabilt under terrassen lige så længe, som jorden under dem holder.

Byg din træterrasse op på "Legoklodser"

Kilesystemet med navnet Kombi Kilen – som er et af flere bud på sikre klodser – består af få elementer, som kombineres til alt mellem 3 og 28 cm høje klodser, der låses sammen med terrassen med skruer. Det er skabt til gulve, men i skyggen under terrassen holder de uden problemer terrassens liv ud uden at ødelægges af sol, fugt, frost eller svamp.

Kiler og bundstykker til alle størrelser

Bundstykker og kiler i forskellige højder giver stabile klodser i højder fra 3 til 28 cm.

Kombi Kilens klodser bygges op over og under det blå mellemstykke. På sin skrå overflade fanger og fastlåser mellemstykket topkilerne, så de giver en vandret flade, og mellemstykkets brede underside kan gribe om et bundstykke.

Store spring klares med kiler i forskellig størrelse og ved at tilføje bundstykker, mens takkerne i de skrå kileflader finjusterer højden på millimeter.

LÆS OGSÅ: Terrassebrædder - hvilket træ er bedst?

Smart app hjælper dig

Søg på Knudsen Kilen, og du kan hente en app, der beregner, hvor mange opklodsninger af hvilken type du har brug for til et projekt, og gør en bestilling klar.

Mindste topkile koster et par kroner, de større elementer hver omkring 5 kroner, så en opklodsning koster alt fra 7 til over 30 kroner.

Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis

password_reset.form.password_is_changed

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
De er ved at købe adgang til:
null: Lige terrasse på skrå bund
Total pris: 149 kr
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kr.
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage